Makale Yaz
denizadali
Bu haberi yazdır
Kurtuluş değil, Kuruluş!
 Oca
29
 2016

Öncelikle yazıma başlamadan şunu belirtmek isterim ki, buradaki her taraftarın düşüncesine ve fikrine saygım sonsuzdur. Düşüncelerinizi saygılı bir üslup ile bildirin..

Galatasaray Spor Kulübü..Futbol destanlarının baş kahramanı..Yanlış anlaşılmasın 6-0'lık, 3-0'lık skor destanlığı değil bahsettiğim.. Kupalar, şampiyonluklar destanlığı..Ben 20 yaşındayım. Çocukluğumdan beri Galatasaray sevgisiyle büyüdüm ve hala da büyüyorum. Hayatımın en berbat dönemi Fenerbahçe, Bursaspor ile, Trabzonspor ile şampiyonluk kovalarken bizim Zapatalarla, Culiolarla, Leo Francolarla, Serdar Özkanlarla uğraştığımız sezonladır.

Galatasaray adı geçtiğinde ortamı terk edecek olan adamlar bu kulübün 100 küsür aşkın başarılarla dolu tarihine, 35-40 milyon taraftara, hayatını Galatasaray'a adamış, armanın peşinden koşan insanlara en büyük darbedir, en büyük küfürdür, en büyük hakarettir...Fark ettiniz mi bilmiyorum ama, Galatasaray tam toparlanmış ligi domine etmişken, oyuncularımız Juventus'tan, Arsenal'den, Chelsea'den, İnter'den Lazio'dan transfer edilirken keyfimize diyecek, başaramayacağımızdan şüphe edebilecek yoktu.. 

Gel gelelim bugüne.. Galatasaray düşüşe geçti, bel kemiği dediğimiz oyuncularımız bir bir gitti.. Doğal olarak gitmeye de devam edecekler çünkü yaşlanıyorlar, verimsizleşiyorlar, huysuzlaşıyorlar, disiplinden kopuyorlar çünkü başarısızlaşıyorlar...Biz transfer beklerken, takımı şaha kaldıracak hamleler beklerken, Fransa 2.Liglerinden, Kayseri Erciyeslerden, Molde'lerden, Akhisarlar'dan, oyuncu almaya başladık ve devam da ediyoruz almaya, transfer politikamız o yönde gidiyor..Yine fark ettiniz mi bilmiyorum ama, Adnan Polat ve yönetiminin transfer politakısına doğru depar atıyoruz.. Sebebi, MALİ KRİZ..Sebebi, EKONOMİK...Madem ki bu takımı ekonomik olarak kaldıracak güçte değilsin, o zaman senin ne haddine ki Galatasaray Başkanı olmak için çırpınıyorsun? Sokaktan geçen herhangi bir insan da ister Galatasaray Başkanı olabilmeyi..Mesele başkan olabilmekte değil, başkan olabilecek sıfatları ve gücü kendinde barındırmaktır !Kimse kusura bakmasın, bu kulübe Ünal Aysal kalitesinde ve vizyonunda elit başkanlar yakışıyor. İkinci, üçüncü sınıf yöneticiler değil..Bu kulübe Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim, Adnan Öztürk, Ali Dürüst kalitesi, ruhu gerekiyor.. Bu kulübe Felipe Melo'lar, Muslera'lar, Sneijder'ler Eboue'ler, Podolski'ler Drogba'lar yakışıyor, Bilal'ler, Yasin'ler, Sabri'ler değil..

BU TAKIMA RUH GEREKİYOR ! BU TAKIMA VİZYON GEREKİYOR !BU KULÜBÜN BİR AN ÖNCE SEÇİME GİTMESİ GEREKİYOR !ÇÜNKÜ BU TAKIMIN KURTULUŞA DEĞİL KURULUŞA İHTİYACI VAR !!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...