Altaylı Terim'e ateş püskürdü

Galatasaray'da Lucescu operasyonunda üçüncü güne girilirken, İkinci Başkan Fatih Altaylı, Fatih Terim'e ateş püskürdü. Terim'i, Galatasaray başkanı ve yöneticisini ayağına kadar getirip, reddetti havası yaratmakla suçlayan Altaylı, 'Tarabya'daki görüşmemizde Terim kesinlikle 'Böyle bir anlaşma ilkelerime aykırı' sözlerini etmemiştir. Ben Galatasaray'da yönetici olduğum sürece Fatih Terim bu kulüpten içeri giremez. Marta kadar görevdeyim. Bu konu marta kadar kapanmıştır' dedi.

Altaylı çarşamba günü yaşananları ise şöyle anlattı: 'Eren Talu ve Özer Saraçoğlu sabah Fatih Terim ile telefonda görüştü. Bize 'İş tamam, sizin gidip görüşmeniz lazım' dediler. Terim o zaman neden hayır cevabı vermedi. Aksine, 'Lucescu giderse, G.Saray antrenörsüz kalmaz, gelin görüşelim' demiştir. Başkan Cansun telefonla geliyoruz dediğinde de madem ilkelerine aykırıydı o zaman da 'Hayır' cevabı verebilirdi. Hatta Terim, Eren Talu'yu telefonla arayarak başkan geliyor, iş oluyor demiştir. ben ise görüşmelere 01.30'da katıldım'.

Terim'e kesinlikle resmi bir teklif yapmadıklarını belirten Altaylı, 'Sadece Lucescu ile olan görüşmemizden sonra yollarsak, ya da istifa ederse diye son derece dikkatli konuştuk. O da bize 'Milan'dan 250 bin dolar alıyordum. Lucescu'yu yollarsanız takım geriye düşebilir. Takım dört puan önde, takımı tanımıyorum. Kariyerimi riske atamam, ne yapacağıma Türkiye'de çalışıp çalışmayacağıma karar vermedim' karşılığını verdi' şeklinde konuştu. Altaylı sözlerini 'Terim bunları bize baştan söylemeli oraya kadar getirmemeliydi' diyerek noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları