Altyapı'da kimler yok ki?

Altyapıya verilen önem açısından Türkiye'nin en önde gelen kulüplerinden olan G.Saray'da bir çok ünlü ismin çocukları ve yakınları da geleceğin yıldızı olmak için eğitim alıyor. Bunlardan bir tanesi, D.Bakır'da şehit edilen Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın oğlu Fikri Can. Ayrıca eski G.Saraylı Okan'ın yeğeni ve İstanbulsporlu Fuat'ın oğlu Ali Can Buruk da sarı-kırmızılı formayı gururla taşıyor. Babası ve amcası gibi orta sahada oynayan Ali Can'ın kahramanı ise Büyük Usta Hagi.

Galatasaray altyapısında daha kimler yok ki. Futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak'ın oğlu Yasin, tam 6 senedir bu okulda futbol öğreniyor. Yasin şu anda genç takıma kadar yükselmiş durumda. Onun da hedefi tabii ki, A takım. Bunların dışında Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut, İstanbulspor'un yardımcı hocası Ömeragiç'in oğlu Dina, Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Besim Tibuk'un oğlu Murat Besim Tibuk, eski Fenerbahçeli Mecnur'un oğlu Adnan da geleceğin yıldız adayları arasında. Ayrıca yurt dışından gelip futbolu Galatasaray'da öğrenen çok sayıda genç de var.

G.Saray altyapısının başında bulunan Müfit Erkasap, elindeki yeteneklere çok güvendiğini belirtirken şunları söyledi: "Amacımız, G.Saray'ın iskeletini, hatta tüm ihtiyacını buradan karşılamak. Şimdiden Sabri ile Sedat'ın verdik. Bu çocuklar kısa süre sonra birer yıldız olacaklar. Ayrıca elimizde çok yetenekli çocuklarımız var. Her sene A takıma en az 1 yıldız vermeyi hedefliyoruz. Planlarımızda bir aksilik olmazsa, G.Saray tam bir 'futbolcu fabrikası' haline gelecek."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları