Aslan kardeşliği!

Galatasaray’ın eski futbol şubesi sorumlularından Adnan Polat’ın başlattığı yardım kampanyası camiadan büyük ilgi gördü. Önceki gece Star TV’de düğmesine basılan kampanyaya dün gün boyu katılımlar olurken, Kulüp, özellikle gurbetçi taraftarlardan gelen istek üzerine üç ayrı hesap açarak, ek bir kampanya daha başlattı.

Herhangi bir miktar sınırlamasının olmadığı kampanya için, isteyen herkesin istediği kadar para yatırabileceği ifade edildi. Kampanyanın ilk 24 saatinde yaşanan katılımlar sonrası elde edilen gelirin 3 milyon doları bulduğu ifade edildi.

Polat: 8 bin kişi aradı

Kampanyada bayrağı taşıyan isim olan Adnan Polat, geniş bir katılıma doğru hızla gittiklerini söyleyerek, “Şu anda makbuzsuz para gönderenler bile var. Bana güveniyorlar. Bu para yönetime verilecek ama şartlı olacak. Herşeye harcanmayacak öncelikle FIFA ve UEFA borçları için ödeme yapılacak'' diye konuştu. Başlangıçta alt limiti 100 bin dolar olarak belirlediklerini söyleyen Polat, taraftarların irili ufaklı katkılarda bulunmak için sıraya girdiğinin altını çizdi. Polat şöyle devam etti: “8 bine yakın kişi aradı. Bu Galatasaray’a sahip çıkmaktır. Bu yangını söndürmedir.''

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları