Aslan öğle mesaisinde!

8 maç sonunda sadece 2 puan yitiren 22 puanlı Aslan, 16 puanlı rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor ama bu o kadar kolay olmayacak. Çünkü mücadele saat 14.00’te başlayacak ve Sarı-Kırmızılılar gündüz maçını sevmiyor. Buna ilaveten, çoğu milli takımlarda yer alan futbolcuları yorgun, rakibi ise diri ve moralli.

Erciyes evinde gülemedi
Sadece bu kadar değil Cim Bom’un eksileri... Hasan Şaş, Ayhan ve Sabri, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ev sahibinde de Agali ile Mutlu oynamıyor, ancak Tahkim Kurulu’na yapılan itiraz sonucu cezası 1 maça indirilen golcü Burak kadroda yer alacak. Mustafa Uğur yönetimindeki Mavi-Siyahlılar, evinde verdiği 4 sınavdan da beraberlikle ayrıldı. Rakibi ise deplasmanlardan 3 galibiyet, bir de beraberlik çıkardı.

Erciyesspor
Fadhel
Ömer Ateş
Cem
Bouazizi
Gökhan
Die
Devran
Cesar
Timuçin
Burak
Cenk

Galatasaray
Mondragon
Uğur
Song
Tomas
Orhan Ak
Cihan
Saidou
Heinz
Necati Ateş
Ümit Karan
Hakan Şükür

Stat: Kayseri Atatürk
Saat: 14.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Serdar Tatlı

Tatlı başlasın tatlı bitsin!
Kayseri Erciyesspor-Galatasaray arasındaki ilk 90 dakikayı Süper Lig’in tecrübeli hakemlerinden Serdar Tatlı yönetecek. Cim Bom, geçen sezon ligde Serdar Tatlı yönetimindeki Trabzonspor (1-0), Ankaraspor (4-2) ve Malatyaspor (1-0) karşılaşmalarından üç puanla ayrılmıştı, Mustafa Uğur ve talebeleri ise Tatlı ile bugün ilk karşılaşmasına çıkacak. Serdar Tatlı, bu sezon ligde görev yaptığı 4 maçta, 13 sarı, 2 kırmızı kart gösterirken, penaltı düdüğünü hiç çalmadı.

Önce idman, sonra seyahat
Sarı-Kırmızılılar bugünkü Kayseri Erciyes karşılaşması için dün saat 14.00’te basına kapalı olarak gerçekleştirdiği idmandan sonra İstanbul’dan ayrıldı. Türk Hava Yolları’nın 18.00’deki tarifeli uçağı ile Kayseri’ye giden Galatasaray kafilesi havaalanında büyük bir coşkuyla karşılandı. Taraftarlar futbolcular ve teknik direktör Eric Gerets’le birlikte fotoğraf çektirebilmek için birbiriyle yarışırken, takımı taşıyan otobüse çok sayıda özel araç da eşlik etti. Sarı-Kırmızılı kafile daha sonra Hilton Oteli’ne giderek kampa girdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları