Avrupa başka oluyor!

Erik Gerets, Liverpool maçı öncesinde "Herkes biliyor ki, Avrupa maçlarının atmosferi bambaşka oluyor. Ama güçlü rakip karşısında 1 puan almak büyük başarı" diye konuştu. Sözlerine, "Gerçekçi olmamız lazım" diye başlayan tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Grubun en iyi takımıyla oynayacağız. Bu nedenle de diyorum ki, oradan 1 puanla dönmek büyük başarı. Ne demeliyim yani; Ada’da 5-0 kazanacağız şeklinde iddialı bir demeç mi vermeliyim..."

"Trabzon maçını sormayın"

"Tabii ki kazanmak istiyoruz ama beraberlik bizim için süper sonuç olur. Liverpool, 2 sezon önce Şampiyonlar Ligi’ni kazanmış, kadrosunu daha da güçlendirmiş. Bize düşen, böyle bir takım karşısında, Anfield Road’un muhteşem atmosferinde herkesin zevk alabileceği bir futbol ortaya koymak. Bana Trabzonspor maçını lütfen sormayın. Çünkü o maçta çok kötüydük. İkinci yarıda futbolcularımı tanıyamadım. Ama herkes biliyor ki, Avrupa maçlarının atmosferi bambaşka oluyor..."

"Oyuncular da farkında"

"Bu nedenle şimdi bu karşılaşmaya konsantre olmalıyız. Oyuncularım da bunun farkında. Şu anda İnamoto şokunu yaşıyoruz ancak Song’un durumu çok iyi. Song’un oynayacak olması bizi gerçekten çok sevindirdi. Çünkü onun tecrübesinden bu maçta çok yararlanacağımızı düşünüyorum. Bu tip maçlarda bir çok kez forma giydi. Sahada ne yapması gerektiğini biliyor. Umarım Türkiye’ye iyi bir sonuçla döner, daha sonra ligde de iyi bir çıkış yakalarız."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları