Aysal'a teklif!

Başkanlık döneminde sert eleştirilere hedef olan ve İkinci Başkan Ergun Gürsoy’un açıklamaları sonrası daha da zor günler geçiren Özhan Canaydın, Mart 2006 seçimleri öncesi harekete geçti. Galatasaray Başkanı, özellikle AIG’den hisselerin devralındığı dönemde kulübe yardım elini uzatan ve hisselerin toplam bedeli olan 23.5 milyon doları ödeyen Ünal Aysal’a elini uzatmanın planlarını yapıyor. Halen hisseleri elinde bulunduran Aysal’ı tarafına çekmeyi planlayan Canaydın’ın, ilk görüşmeyi Belçika’da yaptığı kaydedildi.

İkinci başkanlık

Önceki gece Belçika’ya uçan Başkan Özhan Canaydın’ın, Ünal Aysal’dan aktif olarak kulüp için çalışmasını istediği ve oluşturacağı yeni ekibe dahil olmasını talep ettiği öğrenildi. Canaydın’ın, kongreye Aysal’la birlikte girerek, hem camianın desteğini almayı, hem de uzlaşmacı bir tavır sergilemeyi amaçladığı ifade edildi. Başkan’ın, Aysal’a mart seçimleri için hazırlamayı düşündüğü listede, ikinci başkanlık görevini teklif etmeyi planladığı ve bu isteğini yapılan görüşmede kendisine ilettiği ileri sürüldü.

Aysal sıcak bakmıyor

Ancak her fırsatta kulübün idari ve mali yapısının değişmesi gerektiğini söyleyen ve en önemli proje olarak holdingleşmeyi gören Ünal Aysal’ın, mevcut teklife çok da sıcak bakmadığı öğrenildi. Aysal’ın, kulüp faaliyetlerinin yönetim kurulu tarafından değil, profesyonel kadrolar tarafından yürütülmesi yönünde ısrarcı olduğu ifade edildi. Canaydın’ın, Aysal’ı ikna edebilmek için mart ayına kadar olan süreçte ısrarlarını sürdüreceği bildirildi. Canaydın’ın bugün Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları