6'ya 5 basketbol maçı

Galatasaray MP - CSKA Moskova THY Euroleague maçında sarı-kırmızıların galibiyetinde taraftarlar büyük rol oynadı

Abdi İpekçi'de oynanan Galatasaray MP - CSKA Moskova basketbol maçında sarı-kırmızıların galibiyetinde taraftarlar büyük rol oynadı. Son senelerde 'yeniden' çıkışa geçen basketbol takımına var gücüyle destek veren sarı-kırmızılılar, Euroleague maçlarıyla da hem doruğa çıktılar hem de gövde gösterisi yaptılar.

BARCELONA DEDİLER, GÖRDÜK GİTTİLER!

Futbolun Barcelona'sı olarak adlandırılan CSKA Moskova'yı, Abdi İpekçi'nin parkeleri üzerinde adeta ezen 'Yenilmez Armada', Avrupa arenasında 18 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Ruslara yenilgiyi tattırdı.

Her maçta takımının yanında olmaya çalışan taraftar, yağan kara rağmen salonu tıklım tıklım doldurdu. Maçın başından sonuna kadar desteğini bir an olsun kesmeyen seyirciler, takım geri düştüğünde de büyük moral aşıladı.

ŞAŞIRDILAR...

Abdi İpekçi'de yapılan kareografide rakip oyuncular bile hayranlıklarını gizleyemediler. Bu Galatasaray'ın bu sene rakip oyunculara yaşattığı ilk kabus gecesi değildi aslında. Daha önce Prokom, Barcelona Regal ve Olympiakos maçlarında adeta rakip oyunculara sahayı dar etmeyi başardılar.

Hatta Barcelona'nın yıldızı Juan Carlos Navarro, İstanbul'daki maçı kazanmaları rağmen, maç sonu yaptığı açıklamada "Bugüne kadar bir sürü maç yaptım ama hiç böyle taraftar görmedim" demişti.

Galatasaray, tarihinde ilk kez katıldığı Euroleague'de hem oyunuyla, hem mücadelesiyle, hem de taraftarıyla tarihe adını altın harflerle yazdırıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları