Engin Atsür'e Hamit'ten destek

F.Bahçe maçında sakatlanan Engin Atsür’ü ameliyat etmesi için eski doktoru L.Seebauer’e bir türlü ulaşılamadı. Ancak Alman doktoru evinden arayan Altıntop sayesinde milli basketbolcu dün hemen Münih’te ameliyata alındı.

Basketbolda G.Saray ile F.Bahçe arasındaki derbide Engin Atsür'ün sakatlanması sarı-kırmızılı camiada büyük şok yaratırken futbol takımından Hamit Altıntop'un devreye girmesiyle ameliyat erkene alındı...

Cimbom'un 66-53 galip geldiği maçın ilk çeyreğinde yerde kalan 29 yaşındaki milli oyuncunun aşil tendonunun koptuğu açıklandı. 2010'da da aynı sakatlığı bu kez sol ayağından yaşayan Atsür'ün ameliyatı için hemen çalışmalar başlanırken 3 yıl önce de ameliyatını yapan Dr. Ludwig Seebauer arandı.

Ancak Alman doktora bir türlü ulaşılamadı. Engin Atsür'ün zaman kaybedilmeden ameliyat edilmesi gerektiği için yöneticiler de devreye girerken doktora bir türlü ulaşılamadı ancak yardım ise beklenmedik bir isimden geldi.

HAMİT ALTINTOP DEVREYE GİRDİ

Münih'te Klinikum Boganhausen'de görev yapan doktorla daha önceden Bayern Münih'te forma giydiği dönemden tanışan Hamit Altıntop, Almanya'daki dostlarının da yardımıyla Seebauer'e evinden ulaştı.

Hamit Altıntop'un devreye girmesinin ardından alınan randevuyla hemen Almanya'ya hareket eden Engin Atsür, kontrollerden geçerken dün de ameliyat masasına yattı.

Milli oyuncunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı ise doktoru tarafından açıklanacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları