Galatasaray Nef, derbide Beşiktaş'a konuk oluyor

Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi’nin 25. haftasında Beşiktaş Icrypex ile karşı karşıya gelecek. Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde 27 Mart Pazar günü oynanacak olan mücadele saat 18.00’de başlayacak

Maç Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak.

Takımımız, Beşiktaş ile ligin ilk yarısında oynadığı mücadeleyi 90-73’lük skorla kazandı. Dee Bost, Melo Trimble, DeVaughn Akoon-Purcell, Kerry Blackshear ve Ege Arar beşiyle başladığımız mücadelede dört basketbolcumuz çift haneli sayı üretti. Dee Bost 24 sayı, 12 asist ve 7 ribauntluk mükemmel performansıyla galibiyetin mimarı oldu. Melo Trimble 15 sayı ile maçı tamamladı. Kerry Blackshear 11 sayı, 7 ribauntla katkı verdi. Akoon Purcell ise 10 sayı ve 5 ribauntla oynadı. 

Takımımızda 17.95 sayı ortalamasıyla oynayan Melo Trimble, ligdeki en skorer oyuncumuz konumunda. Melo’nun ayrıca 3.09 ribaunt ve 4.14 asist ortalaması bulunuyor.

Son 4 maçının 3’ünde galibiyet elde eden Beşiktaş Icrypex ise ligde son oynadığı Fenerbahçe Beko maçını 90-81 kaybetti. Rondae Jefferson, 15.3 sayı ortalamasıyla rakibin en skorer oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Galatasaray Nef, bu maçın ardından ING Basketbol Süper Ligi’nin 26. haftasındaki Tofaş mücadelesine hazırlanacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları