Lakers'tan büyük sürpriz!

Los Angeles Lakers, sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı.

WEBASLAN NBA - Golden State Warriors, Staples Center'da konuk olduğu Los Angeles Lakers'a 112-95'lik skorla mağlup oldu.

Atlanta Hawks'a karşı sakatlığı nedeniyle dinlendirilen Jordan Clarkson, 25 sayı ile maçın yıldızı oldu. Clarkson, 4 üçlüğü ile sezonun en büyük sürprizlerinden birinin mimarı oldu.

Lakers'ın çaylak oyun kurucusu D'Angelo Russell, 21 sayı ve 5 asist ile oynayarak, son şampiyon Warriors'a karşı Lakers'a 64. maçında 13. galibiyetini getirdi. Lakers'ın Brezilyalı oyun kurucusu Marcelinho Huertas, benchten gelip 27 dakika süre alarak 10 sayı ve 9 asistle oynadı. Bu sonuç ile birlikte Warriors'ın 7 maçlık galibiyet serisi noktalandı.

Brandon Bass ve Nick Young'ın 13'er, Julius Randle'ın 12 sayı ve 14 ribaundu ile birlikte tam 7 Lakers oyuncusu çift haneli skor üretti.

Stephen Curry, 10'da 1 üçlük ve toplamda 20'de 6 şut ile 18 sayı üretti. Klay Thompson 15 sayı atarken, kullandığı 8 üçlükte de isabet sağlayamadı. Klay Thompson, 20'de 7 şut ile oynadı. Faul problemi nedeniyle kısıtlı süre alabilen Draymond Green, 9 sayu, 10 ribaunt ve 9 asist ile oynadı. Warriors, böylece 61. maçında 6. mağlubiyetini aldı.

Golden State Warriors'ta Andre Iguodala, sakatlığı nedeniyle dinlendirildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları