Maljkovic’in öğrencilerinin bileği bükülmüyor

Marina Maljkovic önderliğinde sezona yeni bir yapılanma ile giren Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın EuroCup Women’da yenilmemezlik serisi sürüyor. Detaylar...

Marina Maljkovic önderliğinde sezona yeni bir yapılanma ile giren Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın EuroCup Women’da yenilmemezlik serisi sürüyor. 16 Şubat Perşembe günü Virtus Eirene Ragusa karşısında bu seri 10 maça çıkabilir.

Sırbistan Milli Takımı ile kariyerinde Avrupa şampiyonluğu bulunan Başantrenörümüz Marina Maljkovic önderliğinde sezona dikkat çekici bir başlangıç yapan Sarayın Sultanları, ligdeki başarısını Avrupa’da perçinleyerek daha önce bir kez müzesine götürdüğü EuroCup Women’da çeyrek finale artık çok yakın. Son olarak İtalya’nın Virtus Eirene Ragusa takımını deplasmanda 67-77 ile geçen sarı kırmızlılar, bu sonuçla rakibine EuroCup Women’da ilk yenilgisini yaşatırken rövanş maçı öncesi avantajı da cebine koymuş oldu.

EuroCup Women’da rakip potaya maç başına 79.3 sayı göndererek bu alanda lider olan Sarayın Sultanları’nın 9 maçtır da bileği bükülmüyor. Yenilmezlik serisinin bir diğer ortağı ise İspanya’nın Spar Citylift Girona takımı (9/9).

Virtus Eirene Ragusa ile oynanacak rövanş karşılaşması 16 Şubat Perşembe günü saat 20:00’de Abdi İpekçi Arena’da oynanacak. Takımımız mücadeleyi 9 sayı fark ile kaybetse dahi çeyrek finale adını yazdıracak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları