Memnun: "Müthiş bir karakter..."

TKBL'de şampiyon olan Galatasaray Odeabank'ta şampiyonluk görüşleri...

Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda Galatasaray Odeabank'ın Abdullah Gül Üniversitesi'ni 65-55 yendiği ve şampiyon olduğu final serisi dördüncü maçının ardından açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı teknik heyet, oyuncu ve idareciler, yaşadıkları mutluluğu dile getirdi.

EKREM MEMNUN: "ÇOK ÖNEMLİYDİ..."

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlamalarına ilişkin, "Bu şampiyonluk bizim için çok önemliydi" dedi. Memnun, maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuncularını şampiyonluktan dolayı kutladı. Şampiyonluğu taraftara armağan eden Memnun, "Çok mutluyuz iki sene üst üste aldık. Bu sene çok kan kaybettik, ona rağmen oyuncu arkadaşlar gerçekten müthiş bir karakter ortaya koydu. Bu şampiyonluk bizim için çok önemliydi. Sezon çok zor geçti, büyük sıkıntılar atlattık. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum, tamamen karakterle tutunduk" diye konuştu.

ERDEM: "DEĞERLİ BİR ŞAMPİYONLUK..."

Takım menajeri Müge Erdem "Çok heyecanlı ve mutluyuz. Sezon başından beri şampiyonluğa inandığımızı söyledik. Bizim adımıza çok değerli bir şampiyonluk. Her şampiyonluğun, kupanın gönlümüzdeki yeri ayrı ama hakikaten zor bir sezon geçirdik ve sonucunda böyle bir şampiyonluk yaşıyoruz" dedi.

BAHAR ÇAĞLAR: "İNANILMAZ MUTLUYUM..."

Playofflarda çok önemli bir katkı veren ve üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan milli oyuncu Bahar Çağlar "İnanılmz mutluyum. İkinci şampiyonluk geldi. Yoğun bir dönemden geçtik, biliyorsunuz. Bu hedefimizi başardık ve mutlu sona ulaştık. Herkese teşekkürler. Buraya gelen taraftarımıza ve tüm camiaya şampiyonluk armağan olsun" şeklinde konuştu.

JELENA: "İNİŞLER VE ÇIKIŞLAR..."

Maçın yıldızlarından duygusal yönüyle hep ön plana çıkan Jelena Dubljevic "Beni dinleyin. Biz çalıştık. 3 Eylül'den beri bu şampiyonluk için çalıştık. Birçok iniş çıkışlar yaşadık, problemlerimiz oldu. Bu ülkede hiçbir takım bizim kadar bu şampiyonluğu hak etmedi. Şampiyonluk hepimizin, bizim. Bu başarı bu takım daha sadece başlangıç" dedi.

ŞEBNEM: "SERT BİR SERİ OLDU..."

Büyük karakter Şebnem Kimyacıoğlu "AGÜ'yü tebrik etmek istiyorum. Bizi zorladılar ve finalde olmayı hak ettiklerini gösterdiler. Sert bir seri oldu, vurdulu kırdılı geçti iki taraf için de. Birlikte oynama güdümüzü hiç kaybetmedik. Beraber mücadele ettik. Takım olarak şampiyonluğa ulaştık. Bizi burada yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

DENİZ: "BİR OLDUK VE SAVAŞTIK..."

Deniz Çolakoğlu "İlk şampiyonluğumu yaşadım. Çok mutluyum. Emeği geçen herkese bu şampiyonluğu armağan ediyorum, özellikle takım arkadaşlarıma. Birlikte olduk, savaştık ve gerçekten hak ettik" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları