"Şimdi tek hedef Fenerbahçe"

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, Adana ASKİ’yi 64-59 mağlup ettiği mücadele sonrası Başantrenörümüz Marina Maljkovic ve Yvonne Anderson konuştu

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde Adana ASKİ’yi 64-59 mağlup ettiği mücadele sonrası Başantrenörümüz Marina Maljkovic ve Yvonne Anderson açıklamalarda bulundu.

Marina Maljkovic’in açıklamaları şöyle:

“Gerçekten zor bir karşılaşmaydı. Bazı oyuncularımız sakat olduğu için oynatamadık. Aralık ayında takıma bir hastalık virüsü bulaştı. Bundan da Eda, Vitola ve Traore etkilendi. Bundan sonra bu hastalıkla ilgili ne yapacağımıza karar verdik. Maça iyi başlayamadık ancak maçı kazanmayı başardık. Şimdi artık tüm konsantrasyonumuz bir sonraki lig maçımıza, yani Fenerbahçe maçına olacak.”


Yvonne Anderson:

“İyi bir takıma karşı oynadık. Maça iyi başlayamadık ama maçı bırakmadık. Maçın başında erken hatalar yaptık ama sonra defansta sertleşip kendi oyunumuzu oynadık. Takım gibi oynarsak herkesi yenebiliriz. Doğru zamanda doğru şeyleri yaptık ve böylece kazandık. Bundan sonra Fenerbahçe maçına hazırlanacağız.”

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları