Ligde 19 maçta 17 galibiyeti bulunan ve 5 maçlık kazanma serisi ile yoluna devam eden takımımız, son olarak Botaş deplasmanında mücadele verdi. Galatasarayımız bu mücadeleyi 74-55 kazandı.
Üç basketbolcumuzun çift haneli sayı ürettiği karşılaşmada Anete Steinberga 16 sayı, 9 ribaunt ve 7 asistlik performansıyla öne çıktı. Kuanitra Holingsvorth 12 sayı ve 7 ribauntluk performans ortaya koydu. Epiphanny Prince ise 10 sayılık katkı verdi.
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 19 maçta 6 galibiyeti bulunan Beşiktaş HDI Sigorta ise, son oynadığı Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından 82-67 mağlup ayrıldı. 20.21 sayı ortalamasıyla oynayan Crystal Bradford, rakip takımın en skorer isimlerinin başında geliyor.
Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, bu maçın ardından ligde Çankaya Üniversitesi deplasmanında oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başlayacak.