Taurasi farkı!

WNBA'deki temsilcilerimiz Diana Taurasi, Epiphanny Prince, ve Sylvia Fowles'un takımları geçtiğimiz gece oynanan maçta takımları adına başarılı performanslar gösterdi.

WNBA'de Cumartesi gecesi Galatasaray Medical Park'ın üç yıldız oyuncusu sahaya çıktı. Diana Taurasi'nin takımı Phoenix Mercury, New York Liberty'ye konuk oldu. Epiphanny Prince ve Sylvia Fowles'ın formasını giydiği Chicago Sky, Los Angeles Sparks'ı ağırladı.

Penny Taylor'ın 29 sayıyla yıldızlaştığı maçta Phoenix Mercury New York Liberty'i 91-84 mağlup etti. Böylelikle Phoenix Mercury üç maçlık yenilgi serisine de dur demiş oldu.

Maçın bitimine 01:31 kala New York Liberty'den Cappy Pondexter'ın üç sayılık basketiyle fark iki sayıya (86-84) kadar indi ancak maç boyu kendi standartlarına göre suskun kalan Diana Taurasi, son 40 saniyede, topun el yaktığı anlarda sorumluluk almaktan kaçınmadı, bir turnike ve üç sayılık isabet ile takımını galibiyete taşıdı. Bir maç önce WNBA tarihinde 5000 sayı, 1000 ribaund, 1000 asist barajını geçen ikinci oyuncu (Katie Smith) olmayı başaran Diana Taurasi geceyi 16 sayı ile tamamladı.

Gecenin diğer maçında Chicago Sky evinde Los Angeles Sparks'a 88-84 mağlup oldu.

Sylvia Fowles'ın oyundan hiç çıkmayarak gerçekleştirdiği 16 sayı dokuz ribaund ve Epiphanny Prince'in 16 sayı beş asist beş top çalma içeren peformansları yenilgiyi engelleyemedi.

İLK 5'TE 3 'DİŞİ ASLAN'

Ligin skor liderliği sıralamasında üç oyuncumuz ilk beş içerisinde bulunuyor. Phoenix Mercury'den Diana Taurasi 20,2 sayı ortalamayla ilk sırada yer alırken, Chicago Sky forması giyen Sylvia Fowles 19,8 sayı ortalamasıyla ikinci, Connecticut Sun için oynayan Tina Charles 18,1 sayı ortalamasıyla beşinci, Chicago Sky'dan Epiphanny Prince de 16,0 sayı ortalamasıyla ilk on içerisinde yer alıyor. Ribaund liderliği sıralamasında Tina Charles 10,4 ortalamayla birinci, Sylvia Fowles 9,4 ortalamayla üçüncü, top çalma liderliği sıralamasında Epiphanny Prince 2,95 ortalamayla birinci, blok liderliği sıralamasında Sylvia Fowles 2,35 ortalamayla birinci durumda. Diana Taurasi 3,94 asist ortalamasıyla asist liderliği sıralamasında ilk on içerisinde yer alıyor. Yine Sylvia Fowles verimlilik liderliği sıralamasında maç başına 23,0 puan ile ikinci ve Tina Charles da maç başına 21,0 puan ile üçüncü sıradan onu takip ediyor.

WNBA'de Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece TSİ 00:00'da Tina Charles'ın takımı Connecticut Sun, Atlanta Dream'i evinde misafir edecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları