Ve sezonu açtık!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı 2011-12 sezonu hazırlıklarına antrenör Oktay Mahmuti yönetiminde başladı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı 2011-12 sezonu hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenörümüz Oktay Mahmuti ve teknik ekibimiz Recep Şen, Emir Alkaş ve Tolga Başer yönetiminde Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen çalışma, yaklaşık olarak bir buçuk saat sürdü.

Olympiakos'tan transfer edilen ve dün İstanbul'a gelen Jamon Gordon'un da katıldığı antremanda, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Milli Takım oyuncularımız Ender Arslan, Furkan Aldemir, aynı kapsamda Litvanya Milli Takımı'nda bulunan Darius Songaila, Slovenya Milli Takımı'nda bulunan Jaka Lakovic ve izinli olan Doğukan Sönmez yer almadı.

Takımımızın yaptığı idman öncesinde sitemize açıklamalarda bulunan oyuncumuz Göksenin Köksal, Euroleague ön eleme turunda oynayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşadığını, geçtiğimiz sezon ligde finale yükselen Galatasaray için hedeflerin daha da büyüdüğünü belirtti. Guard pozisyonunda rekabete de değinen genç oyuncu, çalışmaktan ve mücadele etmekten vazgeçmeyip şans geldiği an, bunu değerlendirmek için elinden gelenin en iyisi yapacağını sözlerine ekledi. Göksenin Köksal, yeni transferler Jaka Lakovic, Jamon Gordon ve Ender Arslan'ın tecrübelerinden yararlanmak istediğini ifade ederek sözlerini tamamladı. 
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları