Benitez'den iddialı açıklamalar

Galatasaray'ımızın Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda yarın deplasmanda karşılaşacağı Liverpool'un teknik direktörü Rafael Benitez, saha içinde kaliteyi yakalayıp, gol atacaklarından emin olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Anfield Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Benitez, kendi sahalarında oynayacakları maçların hepsini kazanmaları gerektiğini ifade ederek, "Takımımız, iki hafta önce oynadığı karşılaşmaya göre daha iyi durumda. Anfield'in bize verdiği rahatlıkla oynayabilirsek, daha iyi sonuç alıp gol atabiliriz. Anfield'deki atmosfer çok fantastik, bütün taraftarları duyabiliyorsunuz ve burası bana göre dünyanın en iyisi. Taraftarlar arkanızdaysa bütün oyuncular bunu hissediyor" dedi.

Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu da belirten Benitez şunları söyledi: "Galatasaray'ın çok iyi oyuncuları var. Kaliteli ve deneyimli bir ekip. Kazanma ihtimalleri var, ama bu sahadaki oyuna bağlı. Maçta iyi oynamaya çalışıp, çok mücadele etmemiz gerekiyor. Saha içinde kaliteyi yakalayıp, gol atacağımıza eminim. Oyunun anahtarı yüksek tempoyla oynamakta. Galatasaray, atak oynaması halinde boşluklar bulabilecek, ancak kontratak sistemiyle oynayacaklarını düşünüyorum."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları