"Biz oyuncularımıza güveniyoruz''

Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Turkcell Süper Lig'deki 3-1'lik Trabzonspor mağlubiyetinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Fatih Gökşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor deplasmanına mutlak 3 puan için gittiklerini hatırlatarak, ''İlk 20 dakika hakikaten maçın havasına giremedik. Herhalde konsantrasyon eksikliği vardı. Sonra skoru 2-1'e taşıdık ama devre oldu. İkinci yarı ise girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik'' dedi.

Özellikle Trabzonspor'un kazanmak için elinden geleni yaptığını anlatan Gökşen, ''Kazanmaya onlar daha fazla inanmıştı. Tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok'' derken, Sarı-kırmızılı takımın Denizlispor ve Trabzonspor deplasmanlarında çok kötü futbol sergilediğini belirterek, ''Tedbiri alınacaktır. Belki Şampiyonlar Ligi maçlarının etkisi altında kalınıyor olabilir'' diye konuştu.

''LİVERPOOL MAÇINA RAHAT ÇIKACAĞIZ''-

Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda 27 Eylül Çarşamba günü deplasmanda yapacakları Liverpool karşılaşmasına değinen Fatih Gökşen, bu mücadelenin kendileri için önemine değinerek, ''Liverpool maçına çok daha rahat çıkacağız'' ifadelerini kullandı.

İngiliz temsilcisinin gücüne değinen Gökşen, ''Liverpool karşılaşmasına çok daha rahat çıkacağız, çünkü bizden daha güçlü olduğunu tüm dünya biliyor. Biz oyuncularımıza güveniyoruz'' şeklinde konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları