Bu ne şanssızlık!

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet... Ligde 3 haftalık aradan sonra Kayseri Erciyesspor deplasmanında galibiyetle tanışan, Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda ise Bursaspor'u mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı ekip, Gençlerbirliği karşısında da çıkışını sürdürmenin planlarını yapıyor.

ÜMİT'İN SAKATLIĞI

Sarı-kırmızılılarda, Gençlerbirliği maçı öncesi Hakan ve Arda'nın sakatlıkları geçerken, Bursaspor maçında aldığı darbelere bağlı ağrıları bulunan Ümit'in durumunun akşam netleşeceği ifade edildi.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Ümit'in sol dizinde şişlik oluştuğunu belirtirken, akşam yapılacak antrenman öncesi tekrar muayeneden geçecek olan sarı-kırmızılı oyuncunun durumu hakkında bu kontrolün ardından karar verileceğini kaydetti.

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan sarı-kırmızılılar, idmanın ardından kampa girecek.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve hakem Bülent Demirlek'in yöneteceği karşılaşma Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları