"Canaydın aday olmazsa, ben aday olurum"

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu, Galatasaray Lisesi'nde toplanırken, kulüp ikinci başkanı Ergun Gürsoy burada eleştirilere uğradı.Divan kurulu üyelerinin eleştirilerini yanıtlayan Ergun Gürsoy, başkan Özhan Canaydın aday oldukça, başkanlığa aday olmayacağını söyledi. Hizmet aşkının sürdüğünü vurgulayan Gürsoy, "Hiçbir zaman da başkanıma saygısızlık etmedim. Ben, başkanım aday olduğu müddetçe, ister yönetim kurulunda, ister dışarıda olsun oyum onun. Sonuna kadar da yanındayım, ben olayım ya da olmayayım. Olmadığı takdirde ben herşeyimle kendimi ortaya koyarım" dedi.

Toplantıda Ergun Gürsoy ve yönetim kurulu ağır bir biçimde eleştirildi.

Eski yöneticilerden Kemal Onar, Galatasaray'ı israf yapmakla suçlayarak, kulübün borcunun 260 trilyon lira, artı 23.5 milyon dolar olduğunu söyledi. Onar, "Yapılan bir toplantı için bana, iki unvanıma göre 2 ayrı davetiye geldi. Bir kişiye 3 tane bile gelmiş. Bu israflar nedeniyle Galatasaray'ın borcu şu anda 260 trilyon, artı 23.5 milyon dolardır" dedi.

Toplantıya Özhan Canaydın katılmazken, Ergun Gürsoy ile birlikte yöneticiler Şükru Ergun ve Mehmet Helvacı yönetimi temsil etti.

Toplantıda, kulübün kuruluşunun 100. yıldönümü anısına hazırlanan berat ve madalyalar divan kurulu üyelerine dağıtıldı.

Öte yandan Galatasaray Kulübü'nün 100. kuruluş yıldönümü, 14-15 Ekim tarihlerinde kutlanacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları