Canaydın freni!

G.Saraylı yöneticilerin “Bu hocayla olmaz. Gönderelim” dediği, ancak başkanın “Lucescu’da hata yaptım, olmaz” diye engel olduğu belirtildi. Baskı tekrar arttı

G.Saray’da her geçen gün durumu tartışılan ve bir an önce gönderilmek istenen teknik direktör Gerets’e Başkan Özhan Canaydın kalkan oluyor. Sarı-kırmızılılarda tüm yöneticilerin sezon başında Belçikalı hocanın gönderilmesi konusunda fikir birliğine vardığı ancak Canaydın’ın buna karşı çıktığı ifade edildi. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Gerets’e olan muhafelet her geçen gün artarken Başkan hocanın arkasında durmaya devam ediyor. Sezon öncesi tüm G.Saraylı yöneticilerin “Bu hocayla bu sezon hedeflerimize ulaşmamız çok zor. Oyuna müdahalede başarısız, tamam hadi ligi kaldırıyor ama Şampiyonlar Ligi’nde yolda kalırız” dediği öğrenildi.

‘GİTSİN’ BASKISI

TÜM bu eleştirilere rağmen Başkan Özhan Canaydın’ın yöneticilerin görüşüne karşı çıkarak “Lucescu döneminde de aynı hatayı yaptım. Şampiyon olan takımın hocasını gönderdik. Bu defa aynı hatayı yapmam. Ben istikrardan yanayım. Ayrıca Gerets bizi en sıkıntılı dönemimizde idare etti ve sorunların çözülmesine yardımcı oldu” dediği vurgulandı. Başkanın bu konuşmasının ardından yöneticilerin sessiz kaldığı ve Gerets’in de görevine devam ettiği öğrenildi. Ancak şu anda sezon başında teknik direktöre olan muhalefetin tekrar alevlendiği ve başarısız sonuçların ardından Gerets’in gönderilmesi konusunda yöneticilerin ısrar ettiği belirtildi.

BAŞKAN KARARLI

Trabzonspor yenilgisi sonrasında bazı yöneticilerin Başkan Özhan Canaydın’la görüşerek “Milli arada hoca değişimine gidebiliriz. Bu bizim için iyi bir fırsat olabilir” dediği belirtildi. Ancak Canaydın’ın bu fikre yine karşı çıkarak “Sabredelim” dediği belirtildi.


 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları