Cansun dertli

G.Saray Kulübü Başkanı, ‘‘Fatih Altaylı'yı bir türlü susturamıyoruz. Abiyane olacak ama, fazla traş cildi bozar. Altaylı'da bu çıkışları ile kulübün yapısını bozdu. Fatih Terim'i hedef almak yanlış’’ dedi.

G.Saray'da ikinci başkan Fatih Altaylı'nın açıklamaları sarı kırmızılı camiayı bir anda karıştırdı. Özellikle başkan Mehmet Cansun için söyledikleri dikkat çekerken, Altaylı'nın bu çıkışı karşısında Cansun sonunda patladı. Altaylı'yı bir türlü susturamıyoruz diyen başkan, şunları söyledi: ‘‘Artık yönetimde demokrasi rafa kalktı. Herkesin ayağını yorganına göre uzatması gerekir.

Her kafadan sesler çıkması gerekmez. Fatih Altaylı'yı bir türlü susturamıyoruz. Susmak nasıl bir sanatsa, konuşmak da bir sanattır. Abiyane olacak ama, fazla traş cildi bozar. Fatih Altaylı'da bu çıkışları ile kulübün yapısını bozdu. Şu anda bir takım şeyleri yapmak gerekiyor ama böyle bir yetkim yok. Aslında Fatih Terim'in burada hiçbir suçu yokken, kendisine hedef almak yanlış bir mantık.

Bize G.Saray'ın nacar durumda olmadığını, bize G.Saraylı olduğu için kötü günler yaşanırsa gönüllü olduğunu söyledi. Böyle bir yaklaşımı başka yerlere taşımak yanlış.’’ Terim'in evinden çıktıktan sonra yapılan sohbeti Altaylı'ya kendisinin basına aktarmasını istediğini söyleyen Cansun, ‘‘Ayrıldıktan sonra Fatih Altaylı güzel bir açıklama yaptı. Daha sonra hiç yokken, benim ve Terim hakkında sallayıp durdu.

Bu yanlış bir davranış. Biz bundan sonra onu frenlemek zorundayız. Bugüne kadar bu tür tartışmalar hep kulübün içinde kalmıştır. Bunları şimdi uzatmanın gereği yok. Bunları takıma taşımak istemiyorum. Ankara'da İtalya'dan gelecek yetkililerle stad projesini halletmek zorundayım. Artık G.Saray'a kötü bir malzeme veren beni karşısında bulur’’ dedi.

EŞREF HAMAMCIOĞLU: ‘‘İsim yapmak uğruna G.Saray'ı yaktılar. Fatih Terim olayı başından sonuna kadar bir hataydı. Popüleritisini arttırmak ve isimlerini duyurmak isteyen bazı arkadaşlarımız Lucescu'nun yaptığı hatalı çıkışa daha büyük bir hatayla cevap verdi. Bazı arkadaşlarımız G.Saray'ın örf ve adetlerine yakışmayacak davranış içinde.’’

AZİZ ÜSTEL: ‘‘Başkan Mehmet Cansun'un yaptığı bütün açıklamalara sonsuz destek veriyorum. Kavga istemiyoruz. Aramızda hata yapanlar olabilir. Ama hangimiz hata yapmadık. Terim'e gidip görüş almamız veya bir teklif sunmamız çok normal bir olay. Fatih Altaylı, Özer Saraçoğlu, Eren Talu ne yaptıyla veya ne yapmak istediyse G.Saray için yapmıştır.’’

TUNCER HUNCA: ‘‘Herkes konuşmalarına dikkat etmeli. Fatih Altaylı'nın son zamanlarda yaptığı çıkışlar ve açıklamalar camiaya zarar veriyor. İstifalar konusunda yaptığı açıklamalar sayın Altaylı'nın kendisini bağlar. Şunu unutmasınki öfkeyle kalkan zararla oturur. 24 Aralık'ta yapacağımz yönetim kurulu toplantısında hangimizin hatası varsa hesabının verecek.’’

ÖZHAN CANAYDIN: ‘‘Böyle şeyler olur. Şu anda yönetimde genç ve tecrübesiz arkadaşlar var. Ben de bu günleri yaşadım. 20 yıllık geçmişimde zaman zaman arka planda kalarak tecrübe kazandım. Bunlar gelip geçicidir. G.Saray her türlü krizi atlatır. Bu olayları o kadar çok büyültmeye gerek yok.’’

G.Saray İkinci Başkanı Fatih Altaylı, Radyo D'deki açıklamalarıyla dikkat çekti. G.Saray camiasını karıştırdı. İşte Altalyı'nın açıklamaları: ‘‘Ben, Özer Saraçoğlu ve Eren Talu istifamızı verdik. Başkan Cansun kabul etmedi... Mart'a kadar görevdeyim. Bu süre içinde Terim bu takımı çalıştıramaz. Gerekirse antrenörlük diploması çıkarır takımın başında sahaya çıkarım... Terim, marttan sonra Galatasaray'ı çalıştırabilir.. Bu işin siyasetine soyunmadım... Mehmet Cansun'un ne hesabı var onu bilemem. Aday olacağı için böyle davranıyor olabilir. Galatasaray'da işler kötü gitmiyor. Oyunculara 11 milyon dolar ödedik.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları