Çift ön libero, Tek forvet!

Ligde sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki kaderini belirleyecek maçta PSV Eindhoven karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Ancak, bu sezon Süper Lig'de oldukça sıkıntılı haftalar geçiren ve sadece iki galibiyet alabilen Galatasaray'ın, Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'ı nasıl yeneceği merak konusu oldu.

Rakibi izlemek üzere Hollanda'ya giden Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, bir zamanlar formasını giydiği PSV Endhoven'ın lig maçında Roda'ya son 15 dakikada 4 gol birden atması üzerine endişeye kapıldı. Sarı kırmızılı futbolcuların formsuz olmaları yüzünden sıkıntılı olan Gerets, Çarşamba günü takımını tek forvetle oynatmaya karar verdi. Belçikalı teknik adamın, PSV Eindhoven karşısında Hakan Şükür ya da Ümit Karan'dan birisini yedek oturtacağı veya bu iki oyuncuyu oynatması halinde Iliç ve sakat olan Hasan Şaş'ı kulübeye çekerek, orta sahada mücadele gücü yüksek oyunculara şans vereceği öğrenildi.

OYUNCULAR DA ÇİFT ÖN LİBERO İSTİYOR

Gerets'in son Ankaragücü maçında sahaya sürdüğü takımdan oyuncuların da şikayetçi olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı futbolcular "Bu sistemle antrenmanda PAF takımına bile yenildik. Orta sahada defansif özellikli sadece bir kişi oynadıkça biz her maçta zorlanırız" diyerek teknik direktör Gerets'in yanlışına dikkati çektiler.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları