Cim Bom ayağa kalktı!

Tunç Üner'in, Galatasaray'ın yabancı transferleriyle ilgili iddiaları camiaya bomba gibi düştü. Gökşen ve Turgun susma kararı aldı. Galatasaray kongre üyesi ve Futbol Federasyonu’nun İsviçre temsilcisi Tunç Üner’in dünkü iddiaları Sarı-Kırmızılı camiada büyük yankı buldu. Üner’in, Cim Bom’un bu sezon transfer ettiği bazı yabancı oyuncuların transferlerinde yolsuzluk yapıldığı iddiası ve Fatih Gökşen-Mustafa Turgun ikilisini ima ederek suçlamalarda bulunması, gündemi bir anda değiştirdi. Başkan Özhan Canaydın, Üner’in kastetiği Fatih Gökşen ve Mustafa Turgun’la öğle saatlerinde bir toplantı yaptı.

Güven tazeledi
Hedefteki iki isim Fatih Gökşen ve Mustafa Turgun, Başkan Özhan Canaydın’ın “konuşmayın” talimatı üzerine de yorum yapmaktan kaçındı. Canaydın’ın, ikiliyle yaptığı görüşmede kendilerine olan güvenini dile getirdiği ve Üner’le görüşerek, suçlamalarının dayanağını soracağı öğrenildi. Başkan Canaydın’ın ayrıca camia içerisinde nabız yoklayacağı ve Üner’in iddialarının gerekçesini bulmaya çalışacağı ifade edildi. Üner ise iddialarını ispatlayabileceğini yineledi.

Üner ne demişti?
“Almanya’da benim bir arkadaşımın olduğu masada Galatasaray’a imza attıktan sonra Conceiçao şöyle bir tabir kullanıyor: Bu benim son kontratım, sezonu bitirebilir miyim bilmiyorum... Conceiçao’nun fiyatı için devreye girdim. Fakat karşı kulüpten bana söylenen şu oldu: Fiyat indirimi için hiç uğraşmayın, çünkü Galatasaray Kulübü’nden gelen iki kişiye de para vereceğiz... Afrika’nın ıcığını cıcığını öğrendim. Orada gerçek yaşını deklare eden çok az oyuncu var. Çoğunluğu en az 5-6 yaş gençleştiriyor kendini. Saidou da bunlardan bir tanesi... Ciddi bir Alman kuruluşundan Galatasaray’a faks gitti ve özet olarak ‘Siz bu kadar gayri ciddi çalışıyorsanız bir daha bizimle çalışamazsınız, şahsi menfaatlerinizi düşünüyorsunuz’ dendi.” 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları