Dragan Nesic imzayı attı

Parkede transfer sürprizleri devam ediyor. Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon İtalya'da Spes Conegliano takımını çalıştıran antrenör Dragan Nesic ile anlaştı.

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon İtalya'da Spes Conegliano takımını çalıştıran antrenör Dragan Nesic ile anlaştı.

1970 doğumlu Dragan Nesic antrenörlük kariyerine 4 yaşında Sırbistan takımlarından Crvena Zvezda takımı ile başladı. Yugoslav Milli Takımı'nda altyapılarda görev yapan Nesic, Spes Conegliano'da göreve başlamadan önce Bulgaristan Milli Takımı'nı çalıştırıyordu.

Kariyerinde Challenge Cup şampiyonluğu da bulunan Dragan Nesic hırslı ve disiplinli yapısıyla öne çıkıyor.

"TARAFTARIMIZA ÇOK İHTİYACIMIZ OLACAK"

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı'nın yeni antrenörü Dragan Nesic, çok iyi oyuncuları kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Bu önemli isimlerden çok iyi bir takım yaratmak zorundayız'' dedi.

Nesic, GSTV'ye yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takıma geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Çok önemli isimleri kadromuza kattık. Ekibimle birlikte beni çok zor bir görev bekliyor. Bu önemli isimlerden çok iyi bir takım yaratmak zorundayız. Bu takımı yaratırsak, diğer bütün önemli rakiplerimize karşı büyük bir güç haline geliriz'' diye konuştu.
 
Dragan Nesic, kendilerini zor bir sezonun beklediğini anlatarak, ''Taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Onların yardımıyla çok önemli işler yapabileceğimize inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları