Şampiyonluk için havuza iniyoruz

Deplasmanlı Sutopu 1. Ligi'nde Galatasaray ile İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü arasındaki play-off final serisi 7 Haziran Salı günü start alacak.

Galatasaray Sutopu Takımı, I. Deplasmanlı Sutopu Ligi playoff final serisinde İstanbul Yüzme ve İhtisas Kulubü ile karşılaşacak. Normal sezonu namağlup lider tamamlayan takımımız, iki defa yendiği rakibi önünde seriye 1-0'lık avantajla başlayacak.

İYİK, Sezon içerisinde iki defa yendiği Heybeliada önünde 1-0'lık üstünlükle başladığı yarı final serisinde iki maç daha kazanarak 3-0'lık skorla final serisine yükseldi. Galatasaray ise yarı finalde ENKA karşısında 1-0 üstün başladığı yarı final serisini 3-0 ile bitirdi.

Normal sezondaki 16 maçını da kazanan Yenilmez Armada'nın ardında 16 galibiyetle ikinci olan İYİK, sezon içindeki iki yenilgisini de Galatasaray karşısında yaşadı. Rakibimiz, 220 golle ligin en skorer ekibi olarak öne çıktı. Sezonda 217 defa rakip fileleri sarsan takımımız, kalesinde 95 gol gören İYİK'in önünde 76 golle en iyi savunma takımı oldu.

Galatasaray ve İYİK arasındaki final serisinin maç programı şu şekilde oluştu:

7 Haziran 2011 Salı

20.00 Galatasaray – İYİK (Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu)

8 Haziran 2011 Çarşamba
20.00 İYİK – Galatasaray (ENKA Yüzme Havuzu)

Galatasaray, 1-0 önde başlayacağı final serisindeki ilk iki maçı kazanması hâlinde, seriyi 3-0'a getirerek I. Deplasmanlı Sutopu Ligi'nde bir kez daha şampiyonluğa ulaşacak. İYİK'in ilk iki maçtan birini kazanması durumunda serinin üçüncü maçı oynanacak. Üç maç sonunda seride 2-2'lik eşitlik olursa şampiyon dördüncü maçta belli olacak.

10 Haziran 2011 Cuma
20.00 Galatasaray – İYİK (Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu)

11 Haziran 2011 Cumartesi
20.00 İYİK – Galatasaray (ENKA Yüzme Havuzu)
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları