"En iyisi G.Saray'dı"

Leo Franco “G.Saray’ın teklifini, iddialı bir kulüp olduğu için kabul ettim. Diğer takımların hiçbiri G.Saray’ın sahip olduğu imkanlara ve hedeflere sahip değildi. G.Saray’ın her kulvarda iddialı olması ve hep zirveye oynaması beni çok etkiledi” dedi.

Yeni kalecimiz Leo Franco, Perşembe günü kendisini 3 yıllığına sarı kırmızılı kulübe bağlayan resmi imzayı attı. Önceki gün İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra, Galatasaray’ın kamp yaptığı Hollanda’nın Tegelen kasabasına giden Arjantinli kaleci, düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in de hazır bulunduğu törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Leo Franco, 12 yıldır 25 numaralı formayı giydiğini belirterek, bu geleneğini G.Saray’da da sürdüreceğini söyledi. A. Madrid ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından, sarı kırmızılı kulübün yanı sıra, İspanya, Arjantin, İngiltere ve Almanya’dan teklifler aldığını ifade eden 32 yaşındaki kaleci, “Galatasaray’ın teklifini, iddialı bir kulüp olduğu için kabul ettim. Diğer takımların hiçbiri Galatasaray’ın sahip olduğu imkanlara ve hedeflere sahip değildi. G.Saray’ın her kulvarda iddialı olması ve hep zirveye oynaması beni çok etkiledi” dedi.

Dünyanın tanıdığı bir takımdayım

Leo Franco, geçmiş yıllarda Real Mallorca’da forma giyerken Galatasaray’a karşı oynadığının hatırlatılması üzerine de şunları söyledi: “Samimi olmak gerekirse o günden sonra Galatasaray’ı izleme şansı bulamadım. Ancak Galatasaray’ın yeni bir oluşum içinde olduğunu biliyorum. Bu kadar büyük ve dünya çapında tanınan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Bu benim için büyük bir onur kaynağı ve önemli bir adım. Ben İspanya’da kendim için koyduğum hedeflerin hepsine ulaştım. Şimdi ise iddia sahibi bir kulübe geldim.”
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları