Eski dost Popescu'dan selam var

Mustafa Denizli geçen sezon F.Bahçe'yi şampiyon yaparken iyiydi de şimdi mi kötü oldu? Bana göre problem onda değil, yönetim ve futbolcularda. " Sezon başında G.Saray'dan Lecce'ye giden Popescu, ailesiyle birlikte yeni yıl tatilini geçirdiği Romanya'da Lucescu'dan Denizli'ye, Aziz Üstel'den Hakan Ünsal'a kadar ilginç yorumlar yaptı. İşte Popescu'nun sözleri:

"Mustafa Denizli geçen sezon F.Bahçe'yi şampiyon yaptı. O zaman iyi hocaydı da şimdi mi kötü oldu? Yönetimde kaç kişi futbolu biliyor? Bana göre problem geçen sezonki şampiyonluğun futbolcuları rahatlatması olabilir. Ama kesinlikle Denizli'de değildi. Çünkü Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi çeyrek finale çıkardığına göre işi biliyor demek ki...

600 bin $ alacağım için UEFA'ya gitmeye mecbur kaldım. Hagi ve Balint de öyle. 30 Kasım'a kadar bekledim ama G.Saray'dan bir kişi bile aramadı. "Borcumuzu birkaç ay sonra ödeyelim" deseler yine kabul ederdim. G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 2. turda kazandığı paralara el koyup, bize ödeyecekler. G.Saray'dan ayrılırken, herkese teşekkür ettim. Sadece Aziz Üstel arkamdan konuştu. Ama her yerde böyleleri çıkar. Önemli olan geneldir. Başkan Cansun ve diğer yöneticilerle dostane şekilde ayrıldık. Özellikle Abdurrahim Albayrak süper bir insan. Önünde şapka çıkarırım.

Emre Aşık, sabretti kazandı. Ben oradayken de Emre ile beraber oynamayı çok istiyordum. Ancak Lucescu Bülent'i oynatıyordu. Ama Emre şimdi yerimi en iyi şekilde dolduruyor. Hakan Ünsal'ın kadrodışı kalmasına üzüldüm. Ben de futbolcu olduğum için bu konuda Hakan'dan yanayım.

Lucescu, iki sezonda 9 futbolcusunu kaybetmesine rağmen Türkiye'de lider ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı. Ligin ilk yarısında son iki maç dışında G.Saray iyi futbol oynadı. Ben varken de aynı şeyleri yaşadık. Bu sene de bu geleneği bozmadılar."

Fatih Terim'in Milan'dan ayrılması bence politik nedenlerden dolayı. Terim orada da başarılıydı. Ancelotti Milan'ın eski futbolcusu olduğu için getirildi. Şayet Ancelotti olmasa Terim'i göndermezlerdi. Çünkü Terim süper bir hoca.

Romanya'da gazeteler F.Bahçe'nin Hagi'ye teklif götürdüğünü yazıyor. Ama kendisiyle dün (Çarşamba) görüştüm. "Böyle bir şey yok" dedi. Bence Hagi teklif olsa da kabul etmez. Ama G.Saray'dan teklif gelirse düşünmeden gelir.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları