'Fener'e de göster'

Galatasaray'ın hocası Gerets, Gençlerbirliği maçından sonra, hakem odasına girerek, Bülent Demirlek'e, "Sabri'ye neden sarı kart çıkardın? Umarım böyle kartları Fenerbahçelilere de gösterirsin" diyerek çıkıştı.

Galatasaray'ın önceki akşam Gençlerbirliği'ni mağlup ettiği maçtan sonra Ali Sami Yen Stadı'nın hakem odasında sarı - kırmızılı takımın teknik patronu Eric Gerets ile mücadelenin hakemi Bülent Demirlek arasında ilginç bir diyaloğun yaşandığı ortaya çıktı. Maç boyunca Bülent Demirlek'in çaldığı düdüklere isyan eden Gerets, karşılaşma sonrasında soluğu hakem odasında aldı. Genç oyuncu Sabri'nin mücadelenin 90+2. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düşmesine çok sinirlenen Belçikalı teknik adam, görevlilerden izin alarak hakem odasına girdi. Öfkeli olduğu gözlenen Gerets, "Bana sadece Sabri'nin neden sarı kart gördüğünü açıklar mısınız?" diye sordu. Bülent Demirlek'in yanıtı ise "UEFA'nın yeni kurallarına göre şiddetli itiraz ettiği için bu kartı göstermek zorundaydım" oldu. Cim-Bom'un hocası bunun üzerine, "Umarım böyle kartları Fenerbahçeli futbolculara da gösterirsiniz!" diyerek sinirli bir şekilde odayı terk etti.

Florya'da toplantı Öte yandan Gerets dün Florya'da futbolcularıyla bir toplantı yaparak yarın akşam Hollanda'da PSV Eindhoven ile oynayacakları kritik maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bu maç son şansımız ve artık kaybedecek bir şeyimiz yok. Sizlere çok güveniyorum. Liverpool maçının ikinci devresindeki futbolumuzu oynarsak istediğimiz galibiyeti alırız" diyerek oyuncularından üç puan istedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları