...Ve resmen ayrıldı!

2007 yılından bu yana Galatasaray forması giyen milli futbolcu Servet Çetin, sözleşmesinin bitmesinin ardından sarı-kırmızılı ekipten ayrıldı.

Türk Milli Takımı'nın ve Galatasaray'ın uzun yıllar formasını terleten Servet Çetin'in sarı kırmızılı kulüpteki kariyeri son buldu. 2007 yılından beri Galatasaray için mücadele eden başarılı oyuncu artık futbol hayatına başka bir kulüpte devam edecek.
 
5 yıldır Galatasaray forması giyen ve ilk yıllarında sergilediği performansla sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran tecrübeli savunma oyuncusu, son iki sezondur kendisinden bekleneni veremediği gerekçesiyle gözden düşmüştü. 
 
Taraftarlar arasında da son yıllardaki performansı eleştirilen Servet Çetin'in, teknik direktör Fatih Terim'in tekrar takımın başına geçmesinin ardından bileti tam anlamıyla kesilmişti. Özellikle genç oyuncu Semih Kaya'ya Fatih Terim tarafından şans verilmesi ve gelecek vaad eden oyuncunun bunu iyi değerledirmesi, Servet Çetin'in Galatasaray'daki miadının dolmasına neden oldu.
 
Futbol kariyerine Kartalspor'da başlayan daha sonra sırasıyla Göztepe, Denizlispor, Fenerbahçe ve Sivasspor'da formalarını giyen servet Çetin'in Galatasaray'dan sonraki durağının neresi olacağı belirsizliğini korurken 31 yaşındaki oyuncunun ezeli rakip Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yaptığı kulislerde dolaşan dedikodular arasında.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları