10 madde de Florya

2015'in son derbisi öncesinde Galatasaray'da son durum...

2015'in son dev randevusunda Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'a konuk oluyor.

Sarı-kırmızılı takım alacağı üç puanla zirveyle arasındaki puan farkını azaltmak ve şampiyonluk yarışına tutunmak amacında... 10 MADDEDE FLORYA METİN OKTAY...

1- Beşiktaş'ın Sporting Lizbon'a yenildiği maçı dikkatlice izleyen Mustafa Denizli, 3 gündür derbiyi kafasında oynuyor.

2- Denizli, Beşiktaş'ın zaaflarını oyuncularına sadece idman sahasında anlatmadı, Prandelli dönemindeki gibi takımla video-analiz odasında toplantılar yaptı.

3- Kurt hoca, ilk 11'ini büyük ölçüde belirledi. Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Chedjou, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski ve Burak'la derbiye başlayacak Denizli bu sabahki kahvaltıdan sonra son ismi açıklayacak.

4- Galatasaray Portekiz'den yorgun dönen ve sadece iki idmanla derbiye çıkacak Beşiktaş'a karşı baskılı bir oyunla derbiye başlayacak. 90 dakika pres isteyen Mustafa Denizli, "Orta sahada top dolaştırarak rakibi yorun" dedi.

5- Oğuzhan ve Sosa dahil hiçbir orta saha oyuncusuna özel önlem alınmayacak. Adam adama markaj yerine alan savunması tercih edilecek.

6- 13 ortalama ile ligin en çok şut çeken takımı olan Galatasaray, bu özelliğini Olimpiyat Stadı'nda da kullanacak. Selçuk İnan idmanlardan sonra frikik, Lukas Podolski ile Wesley Sneijder ise uzaktan şut çalışması yaptı.

7- Kasımpaşa beraberliğinden sonra "Devre sonuna kadar 4'te 4 yapacağız" diye hocalarına söz veren futbolcular galibiyetten başka sonuç düşünmüyor.

8- Galatasaray formasıyla Beşiktaş yenilgisi görmeyen Muslera, Semih, Chedjou, Sneijder, Selçuk ve Burak takım arkadaşlarını derbiye konsantre ediyor.

9- Yönetim, Kadıköy'deki Fenerbahçe galibiyetine belirlediği primi Olimpiyat'taki zafer için ödemeye hazır. Beşiktaş'ı yenmeleri halinde futbolculara 30 bin dolar prim ödenecek.

10- Yöneticiler takımın üzerinde ekstra baskı oluşturmama adına Florya'yı ziyarete etmediler ve oyuncuların sakin kalmasını amaçladılar.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları