3 kelimeyle G.Saray kitabı!

Galatasaray'da uzun süre sonra bir idman medyaya açık olarak gerçekleşirken, sarı-kırmızılı takımın çalışmasını izleyenlerden biri ile Terim arasında yaşananlar...

Samsun'dan gelip G.Saray idmanını izleyen Yazgan'ın inanılmaz yaşam öyküsü ve sarı kırmızı sevdasını öğrenenler bu sarsılmaz iradeye şapka çıkardı.

Samsun'dan yola çıktı ve dün Florya'ya damgasını vurdu. Henüz bir aylıkken geçirdiği beyin felci yüzünden vücudunu kullanamayan Vahit Sonay Yazgan'ın Galatasaray'a olan aşkı onu hayata bağladı.


Bu şaşırtan olayın gerisinde Yazgan'in pes etmek bilmeyen iradesi vardı. Beyin felci geçirdikten sonra öğretmen annesi Bedriye Yazgan'ın desteğiyle ilkokulu bitiren Vahit, sonra yaşamdan hiç kopmadı, aksine giderek daha çok sarıldı.

Satrançta şampiyon oldu

Çocukluğunda annesinin desteğiyle resimler çizmeye başladı. Çeşitli yarışmalarda satranç şampiyonlukları da kazanan Yazgan, ablasının kendisine hediye ettiği bilgisayar sayesinde de yaşadıklarını yazabilme fırsatı buldu. Sadece sol elinin baş parmağını kullanabilmesi onun yazma aşkını engellemedi. 3.5 yıl da sürse, G.Saray sevgisini kitaplaştırdı.

Ve Yazgan dün bu kitabı idman sahasında teknik direktör Fatih Terim'e hediye etti. Oldukça duygulanan Terim ve yardımcıları da karşı jest olarak ona sarı kırmızılı forma verdi. "Formaya kimin ismini yazalım" sorusuna engelli yazar, "10 numara ve Hagi" yanıtını verdi.
Daha sonra futbolcular ve yönetici Abdürrahim Albayrak da Yazgan'ın yanına gelerek fotoğraf çektirdi. Antrenman sonunda insanlar Florya'yı terkederken, bu müthiş irade ve yaşama tutkusu ile G.Saray sevgisine şapka çıkarıyordu.

UNUTAMAYACAĞI BİR GÜN YAŞADI


Vahit Sonay Yazgan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcılarından gördüğü yakın ilgi ve yıllardır uzaktan takip ettiği futbolcuların gösterdiği sevgiyle olağanüstü mutlu oldu. Aile fertleri, Vahit'in hiç böyle mutlu görmediklerini söyledi.

Terim'e imza attırdı


Vahit, hazırladığı G.Saray resimleriyle dolu almanağın her sayfasını Fatih Terim'e ayrı ayrı imzalattı.

Burak'tan imza aldı


Burak Yılmaz, Vahit'e yoğun ilgi gösteren isimlerden biriydi. Formasını imzaladı ve birlikte fotoğraf çektirdi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları