3 milyon euro açıklaması!

Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz, kendisi hakkında öne sürülen 3 milyon euro istediği iddialarına cevap verdi.

UEFA Avrupa Ligi'ne, Macar ekibi Videoton'a elenerek veda eden, lige de istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor'da yönetim eleşetirilerin odağına oturdu. Başta Burak olmak üzere yıldız futbolcuları kadroda tutamamakla suçlanan Başkan Sadri Şener'e istifa etmesi yönünde baskılar arttı.

Şener önceki gün Gol Çizgisi programına canlı yayında telefonla konuk olurken hem eleştirilere cevap verdi hem de Lemi Çelik'in Burak Yılmaz ile ilgili verdiği çok önemli bir bilgiye açıklık getirirken; milli forvet bu iddialara twitter'dan cevap verdi.

Trabzonspor'dan 1,8 milyon euro alırken, Galatasaray'a yıllık 2,3 milyon euro karşılığında tranfser olan golcü futbolcu ile transferinin ardından konuştuğunu söyleyen Çelik, “Burak Trabzonspor'dan neden ayrıldığını bana anlattı. 'Bana bir para teklif gelmedi. 3 milyon euro verselerdi kalacaktım' dedi. Kendisini karşılarına alıp bu konuda konuşmadıklarını söyledi" ifadelerini kullandı.

BURAK, TWITTER'DAN CEVAP VERDİ

Lemi Çelik'in kendisi hakkında 3 milyon euroluk iddiasını twitter'daki hesabından yalanlayan Burak, şu açıklamayı yaptı:

"Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Celik'in benimle alakali yaptigi aciklama kesinlikle gercegi yansitmamaktadir."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları