4 transferde imzaya doğru

Denizli’nin onay verdiği isimler için girişimlerini yapan sarı-kırmızılılar Donk’un işini bitirirken kanat oyuncusu için de Tannane’de sona gelindi. Sağ bekte Rhijn ve Diks için teklifler verildi. En büyük sıkıntı ise Immobile’nin yüksek maliyeti nedeniyle santrfor bölgesinde...

Sezonun ilk yarısını lider Beşiktaş’ın tam 11 puan gerisinde kapatan Galatasaray'da tek çare olarak transfer görülürken teknik patron Mustafa Denizli de yapılacak 4 transferi bekliyor.

Takıma en az 4 oyuncu talep eden ve bu isimlerin de banko oynayabilecek düzeyde olmalarını isteyen kurt hoca, kendisine sunulan listeden de tercihlerini yaptı ve artık yönetimin hamlelerini beklemeye başladı.

Yönetim ise 4 oyuncu için nabız yoklamaya başlarken bu hafta içinde net sonuçlar alınması bekleniyor. Sağ bek, ön libero, kanat ve forvet için yapılan görüşmelerde önce Kasımpaşa ile masaya oturuldu ve Ryan Donk için anlaşma sağlandı. Hollandalı oyuncunun bu hafta imza atması beklenirken sağ bek için ise üç alternatif ile başlayan görüşmelerde iki oyuncu öne çıktı. Van der Wiel’in yüksek yıllık ücreti sonrasında Vitesse’den Kevin Diks ve Ajax’tan Ricardo van Rhijn ile görüşmeler başladı.


Bu sezon Hollanda Ligi’ndeki etkili performansı ile öne çıkan Diks’in sadece bu sezona iyi başlaması kafaları karıştırırken alternatif Rhijn ise alt yapısından yetiştiği Ajax’ta 5. sezonunu geçiriyor fakat 2015-16’daki performansı çok da dişe dokunmuyor.

Oussama Tannane koşa koşa geliyor

Bu iki oyuncu için kulüpleri ile masaya oturulurken bonservis konusundaki yanıtlara göre bugün veya yarın bir görüşme daha yapılacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların hücuma yönelik oyuncu için ise adayı Oussama Tannane... Fas asıllı oyuncunun da G.Saray’a sıcak bakması nedeniyle görüşmeler Heracles kulübü ile bonservis üzerinde yoğunlaştı ve pürüzlerin dışında el sıkışıldı.

Aslan'ın santrfor için ise daha geniş bir listesi bulunuyor. Denizli’nin isteği ile Kasımpaşa’ya Eren için de teklif yapan Cimbom, ret yanıtı alınca yabancı isimlere yönelme kararı çıktı.

Sevilla’da kiralık oynayan Immobile için menajerler aracılığı ile temaslar başlarken bonservisi elinde bulunduran Dortmund’un 10 milyon Euro isteğine 5 milyonluk bir teklif ile yanıt verildi ve beklemeye geçildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları