5+5 formülü

Hafta içi ilgilendikleri 5 yabancı, 5 yerli ismi masaya yatıracak olan Galatasaray yönetimi, iki listeden de ikişer ismin transferini bitirmeyi planlıyor

Galatasaray yönetimi, bir taraftan UEFA'nın şike konusunda açıklayacağı kararları beklerken diğer taraftan da transferdeki A ve B planlarını belirlemeye çalışıyor. Sezon başında kurduğu kadroyla şampiyonluğu göğüsleyen sarı-kırmızılı yönetim ve teknik heyet, yapılacak nokta takviyelerle Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacak bir ekip yaratmanın peşinde. Bu doğrultuda Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, hafta içinde teknik direktör Fatih Terim ve futbol şubesi yöneticileri ile yapacağı değerlendirmede, transfer edilecek oyuncular arasından en az iki yerli, iki yabancı isim de netlik kazanacak.

HAREKETE GEÇİLECEK
Teknik direktör Fatih Terim ve sarı-kırmızılı yönetimin yapacağı değerlendirmenin ardından, ilk hedef olarak belirlenen isimler ve kulüpleriyle direkt olarak temasa geçilerek transfer harekatına start verilecek.

GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

G.Saray'ın transfer listesindeki yabancılardan, Kolombiyalı Pabon, İnter'le sözleşmesi sona eren Chivu, Kayserisporlu Amrabat, Anderlecht'li Matias Saurez, İstanbul BŞB'den Doka ve Chelsea'de forma giyen Malouda arasından iki isim belirlenecek. Gündemdeki yerliler Hamit Altıntop, Alper Potuk, Ömer Toprak, Serdar Aziz ve Ozan İpek arasında son tercihler yapılacak. Gerçekleşecek zirveden sonra başkan Aysal'ın transfer edilmesi fikir birliğine varılan isimler için yönetici görevlendireceği belirtildi.

ALBAYRAK DEVREDE
Aysal'ın gurbetçi futbolcular için Bülent Tulun'a görev vermesi beklenirken, yabancılar için ise görüşmeleri Ali Dürüst ve Ali Gürsoy'un yönetmesi bekleniyor. Aysal'ın yurt içindeki transferler için de Abdurrahim Albayrak'a özel bir görev vereceği öğrenildi.

PİLAV GÜNÜ İÇİN DÖNÜYOR

Dün 72 yaşına giren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, doğum gününü sevgilisi ile birlikte yurt dışında kutladı. Galatasaray Lisesi'nin geleneksel Pilav Günü için bugün İstanbul'a dönecek olan Aysal, hafta içinde yönetim kurulu ve teknik heyet ile bir araya gelerek transferleri masaya yatıracak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları