8 saatlik özel program

Hollanda Milli Takımı’nın 25 Mart’ta Fransa ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Wesley Sneijder bugün İstanbul’da olacak.

Hollanda Milli Takımı’nın 25 Mart’ta Fransa ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan ve sağ arka adalesinde 2. derecede yırtık tespit edilen Wesley Sneijder bugün İstanbul’da olacak.

Erken dönüp tedavisine başlamak yerine 5 gün izin alan yıldız futbolcuya, terör stresinden kurtulması için ekstra izin verildiği dile getirildi. Yaşanan olaylardan sonra eşi Yolanthe ve yeni doğan oğlu Xess Xava’yı ABD’ye gönderen Sneijder’in, psikolojik olarak kendisini iyi hissetmesi için böyle bir uygulamaya gidildiği vurgulandı. Hollandalı oyuncu, bu izne karşın ülkesinde tedavisine başladığı ve bununla ilgili Florya’ya günlük rapor aktarıldığı belirtildi.

Bugün İstanbul’a dönecek Sneijder’in durumu kulüp doktoru Yener İnce tarafından bir kez daha kontrol edilecek. Yeniden MR’ı çekilecek Hollandalı futbolcunun sakatlığındaki son durum tespit edilecek, iyileşmesi adına izlenecek tedavi programı belirlenecek.

Özel fizyoterapist

Sneijder’in istemesi halinde Hollandalı futbolcunun özel fizyoterapisti Andre van Alphen de, Florya’da mesaiye başlayacak. Hassas olan adale sakatlığı için Sneijder’e günde 8 saati bulan özel bir tedavi programı uygulanması düşünülüyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları