"Acun'un arkadaşı Galatasaray uçağında!"

Levent Tüzemen, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın arkadaşı Esat Yontunç'un takım uçağında seyahat ettiğini öne sürdü.

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gündemini değerlendirdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY UÇAĞIDAN OLMAYACAK"

"Sen Okan Buruk'u şikayet ediyorsun Acun Ilıcalı, bak bu resimde kim var? Okan Buruk ve Esat Yontunç var. Acun'un ortağı... Galatasaray uçağıyla her yere gidiyor. Galatasaray uçağına yarından itibaren Esat Yontunç binmemeli! Eğer protesto varsa bu şekilde olamaz. Bu kişi de yönetici Bora Bahçetepe'nin arkadaşı. Galatasaray yönetimi ve başkanına söylüyorum. Esat Yontunç, bir daha Galatasaray uçağında olmayacak. Okan Buruk senin kankan değil miydi Acun?"

"DOSTLARINI VE ARKADAŞLARINI DOĞRU SEÇ"

"Galatasaray yöneticisi Bora Bahçetepe, bu sana da yazar. Getirdiğin insanlar... Ben bir dönem bir yazı yazdım, 'Galatasaray siyaseti içinden haber veriliyor' dedim. Bu adam (Esat Yontunç) uçağa binmeye devam ederse çıkarım, kongrede konuşurum. Okan Buruk sana da söylüyorum, dostlarını ve arkadaşlarını doğru seç. Etrafındakileri seç hocam. Böyle dost olmaz."

"BATSHUAYI İÇİN ŞAŞIRDIM"

"Mert Hakan Yandaş'ın yerlerde taklama atması, Avrupa’da resimlerle manşet oldu. Batshuayi’ye niye ceza verildiğine şaşırdım. Acun'un açıklamalarından sonra PFDK'ya veriyorsunuz. TFF'nin tarafsızlığı konusunda soru işareti oluşur." ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları