Ada basını: ''Anlaşma tamam''

Ocak ayı transfer dönemi öncesi en çok konuşulan isimlerden olan Lukas Podolski için İngiliz basını ciddi bir iddiayı gündemine taşıdı.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Avrupa'da Ocak ayı transfer dönemi öncesi en çok konuşulan isimlerden olan Lukas Podolski konusunda, farklı iddialar gelmeye devam ediyor.

Galatasaray'ın da gündeminde olduğu iddia edilen ancak son günlerde Inter ile adı ciddi şekilde geçen Podolski için, Wenger'in ''Kimse gitmeyecek'' açıklamasına rağmen İngiliz basını Alman golcünün Inter'e çok yakın olduğunu yazdı.

Premier League'de Giroud'nun cezası nedeniyle olmamasına rağmen West Ham maçında süre alamayan Lukas Podolski için Arsenal ile Inter'in anlaşmaya varıldığı iddia edildi. İngiliz basınının haberlerine göre Inter Podolski'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacak. Inter'in bu transfer için 6 aylığına Arsenal'e 1.5 milyon pound ödeyeceği belirtildi. Inter'in Podolski için Arsenal ile yapılacak anlaşmaya 6 milyon poundluk bir satın alma opsiyonu da koydurması bekleniyor.

GALATASARAY TARAFTARI ONU İSTEMİŞTİ!
İŞTE YAPILAN OYLAMA...

WENGER KAFA KARIŞTIRIYOR

Premier League'de oynanan West Ham United maçı sonrası ise Arsenal Menajeri Arsene Wenger kafa karıştıran bir açıklama yaptı. Basın toplantısında tek tek isim belirtmese de Wenger takımdan ayrılacak bir isim olmadığını, ''Şuan için takımdan kimse ayrılmayacak. Ocak ayında Mesut'un dönmesini bekliyoruz. Takımın hücum bölgesinde büyük bir rekabet var'' ifadeleriyle dile getirdi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları