Ajax'a sürpriz operasyon!..

Avrupa'nın 4 bir yanında genç yetenek arayışlarını sürdüren Galatasaray'ımız, Ajax'ın genç takımında top koşturan iki gurbetçinin peşine düştü. İşte tüm detaylar...

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Yabancı kuralı sebebiyle yerli oyunculara saldıran Galatasaray'ımız, Ajax'ın genç takımında top koşturan Serhat Çakmak ve Samet Bulut'a kanca attı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtilen Serhat Çakmak'ın gelen teklifleri düşündüğü ve son kararını kısa süre içinde açıklayacağı kaydedildi.

Çakmak, "Tüm kariyerimi burada geçirdim. Kendimi başka bir kulüpte oynarken düşünemiyorum. Kulüplerden sık sık beni arıyorlar ve bazı şüphelerim var. Sonunda kararımı verdim. Dünden beri gözüme uyku girmiyor. Pazartesi benim için büyük gün olacak ve futbol kariyerim için çok önemli bir adım atmış olacağım" diye konuştu.

Samet Bulut'un ise Türkiye'ye gelmeye şu aşamada sıcak bakmadığı ifade edildi. Kendi gelişimi için Ajax'ta kalmanın daha faydalı olduğunu söyleyen genç futbolcu Hollanda ekibinde başarılı olmak istediğini söyledi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları