Albayrak: "Florya'da yatıp kalkıyoruz"

Kayserispor galibiyetiyle 5 maçlık galibiyet hasretine son veren Galatasaray'da yönetici Abdürrahim Albayrak önemli açıklamalar yaptı.

Kayserispor galibiyetiyle 5 maçlık galibiyet hasretine son veren Galatasaray'da yönetici Abdürrahim Albayrak, Bugün Tv'ye önemli açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılı yöneticilerin Orduspor'un Arjantinli hocası Hector Cuper ile masaya oturdukları iddialarına değinen Albayrak, "Rahmetli Erbakan (Necmettin) hocanın deyimiyle, bunlar 'faso fiso' laflar. Bunlar milletin uydurmaları. Bizim ağzımızın tadını bozmak isteyen kişilerin söylemleridir. Böyle bir şey olmaz. Söz konusu bile değildir. İyi ki Fatih hocamız var" ifadelerini kullandı.

FLORYA'DA 3 GECE
Terim'in teknik direktörlük vasıflarına övgüler yağdıran Albayrak "Kayseri maçı öncesi 3 gecedir Florya'da yatıp kalkıyoruz Fatih hocayla birlikte. Hiçbir yabancı hoca, hiçbir hoca sabahlara kadar çoluğunu çocuğunu bırakıp da oralarda kalmaz kardeşim. Allah Fatih hocadan razı olsun. Cluj maçından sonra sabaha kadar Fatih hoca ile birlikte Florya'da kaldık. Maçı detaylı analiz etti. Notlar aldı. Daha sonra tek tek futbolculara anlattı. Her şey çalışarak oluyor. Çalışmadan hiçbir şey olmuyor. Futbolcular bile çalıştıklarında formda oluyorlar. Fatih hoca çalışıyor. Yüce Allah'ım da çalışana veriyor" diye konuştu.

ELMANDER, ALMANYA MAÇINDA...
Futbolda sıkıntılı süreçlerin yaşanabileceğini ifade eden Albayrak "Cluj maçında İstanbul'un her yerinde neredeyse güneş vardı. Bütün kara bulutlar bizim stadın üstüne toplandı. Vuruyorsun girmiyor. Ancak istek ve azim kaybettiğimiz maçlarda bile vardı. Önemli olan bu" diye konuştu. Albayrak, Elmander'in sakatlığıyla ilgili de "Bizim çok önemli oyuncumuz. Yeri kolay dolacak gibi değil. Almanya maçında gösterdiği performansın kurbanı oldu. Çok hırslı gelmişti. O hırsla sakatlandı" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları