Albayrak'tan Braga'ya...

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Braga karşılaşması öncesinde tur şansını değerlendirdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Braga karşılaşması öncesinde açıklamalar yaptı

Deneyimli yönetici, "İki gündür iyi bir hazırlık geçirdik Florya'da. Zaten her Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesi futbolcularımızın aklı burada oluyor. Dolayısıyla Gaziantepspor maçına kendimizi veremedik. İki gün önceden gidiyoruz. İyi bir kamp olacak. Türkiye'ye galibiyetia almış ve tur atlamış bir takım olarak geleceğiz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun" açıklamasında bulundu.

Kamp kararını değerlendiren Abdurrahim Albayrak, "Gruptan çıkmayı çok arzuluyoruz. 5 saatlik yolculuk var. Salı günü gitsek yorgun olabiliriz. Yorulmadan ve zihinde bir takım olması için böyle yapıyoruz. Tamamen Fatih Terim'in kararıdır. Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmek istiyoruz, tamamen buna odaklandık. Beyin ve fizik olarak hazırız. 2. olmak istiyoruz. Güçlüyüz, gücümüz göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Sakatlığı bulunan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın oynayıp oynamaması hakkında konuşan Albayrak, "Muslera'nın durumu iyi. İnşallah oynatacağız. Çok yağmur altında bir idman vardı. Oyuncularımızın moralleri gözlerinden okunuyor. Bunu Manchester United maçı öncesinde de dedim. Dünkü idman çok neşeliydi ve çok güzel geçti. Havamız da güzeldi" dedi.

Braga'nın 'Osmanlılar geliyor' göndermesinin önemsiz olduğunu belirten tecrübeli idareci, "Kafamız rahat. Tur atlayacağız. Bunların gerçeklik payını bilmiyorum. Başka hiçbir şeyle kafamızı yorup sinirlerimizi bozmak istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

3 gün sonra oynanacak Sivas maçından dolayı Fatih Terim'in kararını beklediklerini kaydeden Albayrak, "Portekiz'den Sivas'a geçebiliriz. Uçağımızı hazırladık ama daha karar vermedik. Hocamızın yetkisine bıraktık. Büyük ihtimalle oradan Sivas'a geçeceğiz" açıklamasıyla sözlerini noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları