Albayrak'tan Cris'e 10 puan!

Galatasaray formasını ilk kez Genoa ile oynanan hazırlık maçında sırtına geçiren Brezilyalı Cris tam puan aldı.

Galatasaray'ın transferin son gününde Ujfalusi'nin sakatlığından sonra Lyon'dan aldığı Cris, Genoa maçında 11'de şans buldu ve ilk maçı olmasına rağmen Fatih Terim'e güven verdi.

Tecrübeli teknik adamın, sergilediği performans sonrası Cris'i tebrik ettiği, yaşından dolayı yapılan eleştirilere kulak asmamasını istediği öğrenildi. Terim'in, yıldız oyuncuya, M.United maçında Semih ile birlikte şans bulabileceği belirtildi. Sambacının pefrormansı, transferi gerçekleştiren yönetimi de mutlu etti.

Semih ile daha rahatlayacaktır

Yönetici Abdürrahım Albayrak, tecrübeli oyuncuyu öve öve bitiremedi. İşte Albayrak'tan Cris yorumları: "Geç de olsa aslan gibi bir oyuncu aldık. Genoa maçında sanki daha önce yıllarca bu formayı giymiş gibi oynadı. Şaka değil, futbolu için 10 üzerinden 10 diyebilirim. Semih ile birlikte oynadığı zaman daha rahat olacaktır. Bizde futbolu oynamak istediği kadar oynayacak. Özellikle şampiyonlar ligi'nde büyük yararı olacak."

Furkan Özçal da büyük kazanç

Albayrak, Engin'in yerine oyuna giren diğer yeni transfer Furkan için de, "Doğal olarak çok heyecanlıydı. İlerleyen dakikalarda ısınmaya başladı. Geleceği parlak bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok memnunuz" dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürst de Cris'in çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledi. Bu tip oyuncuların kısa sürede tecrübeleriyle önemli katkı sağladığını anlatan Dürüst, "İyi oynadığını öğrendik. Zaten hocamız, genç de olsa, yaşı ilerlemiş de olsa futbolcudan verim alabiliyor" dedi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları