Alnımız ak, başımız dik!

Kulübümüz, çeşitli basın yayın organları tarafından ısrarlı bir şekilde yaratılmaya çalışılan bilgi kirliliğinin önüne geçti ve önemli bir açıklama yayınladı.

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah saatlerinde bir soruşturma kapsamında yapılan aramanın yankıları sürüyor.

Türk Telekom Arena'da Bülent Tulun'un ofisinden yapılan aramanın ardından ikinci başkanımız Ali Dürüst bir açıklama yaparak, yapılan aramanın şike ve teşvik soruşturması kapsamında değil; kulüp içerisindeki yazışmalardan kaynaklandığını ancak bu yanlış anlaşılmanın da giderildiğini söyledi.

Ali Dürüst'ün açıklamasının ardından kulübümüz de bir açıklama yayınlayarak, çeşitli basın yayın organları tarafından ısrarlı bir şekilde yaratılmaya çalışılan bilgi kirliliğinin önüne geçti ve önemli bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Galatasaray Spor Kulübü'ne ilişkin herhangi bir iddia ve bu iddialara ilişkin bir arama kararı bulunmamaktadır. Bu süreçte Rigobert Song dahil, hiçbir eski ve yeni sporcumuzun adı gecmemektedir. Hiçbir kulüp çalışanı veya yöneticisi de şüpheli sıfatı ile yer almamaktadır. Bir takım medya organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamakadır. Galatasaray Spor Kulubü bugün olduğu gibi her zaman adli makamlara ve emniyet güçlerine her türlü destegi vermeye hazırdır."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları