Amrabat girdi, Arena yıkıldı!

Galatasaray'ın yeni transferi Nordin Amrabat, Türk Telekom Arena'da sahne aldı

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Faslı yıldız Nordin Amrabat, Fiorentina ile oynanan karşılaşmada ilk kez taraftarın huzuruna çıktı. Olimpiyatlar nedeniyle takımdan ayrı kalan ve Pazar günü İstanbul'a ulaşan Amrabat, ayağının tozuyla ilk maçında boy gösterdi.

Engin Baytar'ın sakatlanması sonucu 38. dakikada oyuna dahil olan başarılı oyuncunun kulübeden çıkmasının ardından Türk Telekom Arena'da büyük bir uğultu oluştu. Amrabat'a tezahüratlar yaparak uzun süre alkışlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, artık oyuncunun performansını görmek için heyecanlı bekleyişi geçti.

Sol kanatta boy gösteren Nordin Amrabat, kendisine boş alanlar yaratarak arkadaşlarından pas istese de bu amacına pek ulaşamadı. Oldukça hırslı görünen Faslı futbolcu, bir kez golle burun buruna gelirken bu şansı kullanamadı. Sol çizgideki yerini bırakıp bırakmama konusunda karasız kalan yıldız oyuncu, zaman zaman orta alana kayarak kendisini unutturdu.

Fatih Terim'in sol kanatta nasıl pozisyon alması gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Nordin Amrabat'ı heyecanla izleyen bir isim daha vardı. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak'ın, 53 numaralı formasıyla sahne alan Amrabat'ı izlerken mutluluğu gözlerinden okundu.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları