Arda için tüm gerçekler!

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alan Arda Turan ile anlaştığı iddia edilirken, menajeri Ahmet Bulut tüm gerçekleri açıkladı.

Galatasaray'ın Arda Turan ile anlaştığı haberlerine milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'tan yanıt geldi.

Bulut, yaptığı açıklamada Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaşmadığını ve çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. İspanya'dan daha yeni geldiğini belirten Bulut, "Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı haberleri gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir ihtimal dahi şu anda yok. İspanya'dan daha yeni geliyorum, benim böyle bir durumdan haberim bile yok. Arda, Galatasaray ile anlaşmadı anlaşması da şu anda mümkün değil" dedi. Son dönemde adı sıkça Galatasaray ile anılan Arda Turan için Atletico Madrid'in tavrı ise çok net! Arda'yı kesinlikle takımda tutmak isteyen Atletico Madrid, milli futbolcu hakkında çıkan transfer haberlerine resmi sitesinden yapacağı bir açıklama ile nokta koymaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın Arda Turan haberleri ile ilgili flaş iddia LigTV'den gelmişti. Lig TV, Galatasaray'ın Arda Turan ile her konuda anlaşmaya vardığını ve Arda'ya Sneijder'e verilen toplam 4.5 milyon euroluk ücretin aynısının verileceğini duyurdu. Arda Turan ile anlaşan Galatasaray'ın Atletico Madrid'in vereceği cevabı beklemeye başladı ve en geç haftaiçi transferin resmiyet kazanacağı iddia edildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları