Arena müjdesi geliyor!

Galatasaray Yönetimi, GSGM ile sorunları çözdü. Türk Telekom Arena'nın devri için son imzaların atılacak.

Galatasaray Yönetimi, GSGM ile sorunları çözdü. Türk Telekom Arena'nın devri için son imzaların atılması bekleniyor. Bu konudaki gelişmeleri Aysal'ın bugünkü divan kurulu toplantısında açıklayacağı öğrenildi.

"Stat elden gidecek mi" endişesi

Yılan hikayesine dönen Türk Telekom Arena'nın Galatasaray'a devri konusunda sona gelindi. Sarı-kırmızılı yönetimin GSGM ile yaşadığı sürtüşmenin ardından bir de Beşiktaş'ın Arena'da oynama isteğiyle başlayan kaos ortamının ardından, "Stat elden gidecek" yorumları yapılmaya başlanmış, Galatasaray camiasında büyük bir endişe doğmuştu. Sorunu çözmek için harekete geçen Başkan Ünal Aysal ile yönetim nihayet mutlu sona ulaştı.

Resmi imzalar atılmaya başlandı


Yönetim önce GSGM ile sorunları ortadan kaldırdı, ardından Beşiktaş problemini çözdü ve şimdi de camianın merakla beklediği adımı atmayı başardı. Aysal yönetimi, GSGM ve Varyap Uzunlar AŞ ile Türk Telekom Arena'nın tapusunu alacağı devir sözleşmesinin altına imzayı attı. Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'nın tapusunu alması için toplam 18 resmi imza gerekiyor. İmzaların da 30 gün içinde tamamlanması ve devir işleminin bitmesi bekleniyor.

Galatasaray rahat bir nefes alacak

18 imzanın atılmaya başlaması anlaşmanın hayata geçmesinin en önemli hamlesiydi. Bu hamle de dün itibariyle artık aşıldı. Bu haberle birlikte Galatasaray camiası da Ali Sami Yen Stadı'ndan sonra Türk Telekom Arena'nın resmen sahibi olmanın rahatlığını yaşayacak. Bu konudaki gelişmeleri bugün divan toplantısına katılırsa Başkan Aysal, katılmazsa da Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün açıklayacağı öğrenildi.

HAGI BU GOLLERİ UNUTAMADI

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları