Arena tıka basa doluyor!

Mersin İdman Yurdu karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarlar da maça büyük bir ilgi gösteriyor.

Mersin İdman Yurdu karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarlar da maça büyük bir ilgi gösteriyor.

Gaziantepspor maçından önce bilet fiyatlarında indirime giden ancak bu maçta da Türk Telekom Arena tribünleri dolduramayan sarı-kırmızılı yönetimin, sarı-kırmızılı taraftarlara bir bayram hediyesi vererek bilet fiyatlarında yüzde 30 indirime gitmişti. Yönetimin yaptığı bu jesti karşılıksız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, 20 ve 30 TL'lik biletlerin tamamını bitirdi, 45 TL'lik biletler tükenmek üzere.

Mersin İdman Yurdu maçındaki hedefi 45 bin taraftarın üzerine çıkmak...Galatasaray taraftarı, Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Mersin İdman Yurdu maçında 45 bin rakamını yakalayabilirse; bu sezon lig maçlarındaki tribün rekorunun da altına imza atmış olacak.

Bu sezon Türk Telekom Arena'da oynanan maçlarda 32 bin ortalama yakalayan Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak da sarı-kırmızılı taraftarlara seslenerek; "Fatih hoca ile birlikte takımımızda ciddi değişiklikler yaşanıyor ve artık seri galibiyetler almak istiyoruz. Özellikle Arena'da oyna olan maçlarda taraftarımızın bizi yanlız bırakmamasını istiyoruz. En az bizim kadar onların da Galatasaray sevdalısını olduğunu biliyorum ve artık stadımızı tam anlamıyla doldurmanın zamanı geldiğini düşünüyorum" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları