Arena'da bir şifre!

Galatasaray'ın Kayserispor ile oynadığı mücadelede galibiyet özlemini dindiren Galatasaray'da 3 puanın habercisi 'alkış' oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Kayserispor engelini 3-0'lık skorla geçen Galatasaray, 5 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Geçtiğimiz sezon yaptığı patlamayla taraftarlarını 3 puana doyuran sarı-kırmızılıların üzerindeki kazanma stresi de bitmiş oldu.

Alınan talihsiz sonuçların ardından takımına olan güveni pek de azalmayan Galatasaray taraftarları ve futbolcular, Kayserispor maçında ortak bir şifre belirledi! Alkış...

Yapılan top kayıpları ve basit hatalarda oyuncusunun moralinin bozulmasına izin vermeyen Türk Telekom Arena sakinleri, hemen alkışa başladı. Motivasyon kaynağı sayesinde kalesini gole kapatan ve Kayserispor'u oynatmayan Galatasaray'da futbolcular arasında da alkış vardı.

Defansta Dany Nounkeu'nun birçok hatasını serpiştiren yeni transferlerden Cris, pozisyonların ardından Kamerunlu savunmacıyı alkışlayarak motive etti.  Takım arkadaşlarını en geriden takip eden kaleci Fernando Muslera ise savunmaya ileri çıkışlarda sık sık uyarılarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim memnuniyetini dile getirirken, "Oyuncularımın arzusu, coşkusu ve bunu sahaya yansıtmaları, bu da beni mutlu eder. Taraftarlarımızın oyuncularımızın hatalarında dahi onları desteklemeyi, motive etmeyi sürdürmeleri. Bunlar bizim adımıza en az galibiyet kadar önemli" şeklinde konuştu.

ARENA'DA BU ŞOVU YAPMAK İSTİYORLAR! SİZDEN GELENLER...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları