Arena'ya rakip aranıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 9 Eylül'e ertelenmesinin ardından hazırlık maçlarına yönelen Galatasaray, özellikle Liverpool maçından sonra dişli rakipleri Türk Telekom Arena'ya getirmek için çaba harcıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 9 Eylül'e ertelenmesinin ardından hazırlık maçlarına yönelen Galatasaray, özellikle Liverpool maçından sonra dişli rakipleri Türk Telekom Arena'ya getirmek için çaba harcıyor.

A Milli Takım'ın 2 Eylül Kazakistan, 6 Eylül'de de Avusturya ile oynayacağı maçların yanı sıra 9 Eylül'de de sezonun başlamasından dolayı bu dönemde hazırlık maçı yapamayacak olan Galatasaray, 26 Ağustos - 28 Ağustos tarihleri arasında bir hazırlık maçı ayarlamak için çalışmalara başladı. 

17 Ağustos'ta Yunanistan'da Olympiakos ve 24 Ağustos'ta da Real Madrid ile İspanya'da karşılaşacak olan Galatasaray'ın Fiorentina ve Napoli ile oynamayı planladığı maçlar çeşitli sebeplerden dolayı iptal edilmişti.

Türk Telekom Arena'ya taraftarı da çekecek olan bir rakibi getirmek isteyen Galatasaray, 13 Ağustos'ta İngiltere, 28 Ağustos'ta da İtalya'da liglerin başlamasından dolayı bu iki ülkenin takımları ile hazırlık maçı yapamayacak.

28 Ağustos'ta Türk Telekom Arena'da hazırlık maçı yapmak isteyen Galatasaray, bayram tatilinin de araya girmesiyle bu düşüncesini bir kez daha gözden geçirmek zorunda kaldı. Fatih Terim'in A Milli Takım'ın hazırlık kampı başlamadan bir hazırlık maçı yaparak takımın son durumunu görmek istemesi; rotayı Olympiakos'a çevirdi.

17 Ağustos'ta Atina'da Olympikos ile hazırlık maçı oynadıktan sonra aynı gece yurt dışı kampı için Slovenya'ya geçecek olan Galatasaray, bu ülkeden 23 Ağustos'ta ayrılacak ve 24 Ağustos'ta Real Madrid ile hazırlık maçı yapmak üzere İspanya'ya uçacak.

Maçın hemen ardından İstanbul'a gelecek olan Galatasaray, Yunanistan Ligi'nin de fikstürünü bekleyerek 28 Ağustos'ta Olympiakos ile hazırlık maçı yapmak istiyor ancak bu planının muhtemelen Yunanistan Ligi'nin başlama tarihi ile çakışacak olması, sarı-kırmızılı kulübün bir hazırlık maçı planını daha rafa kaldıracak.

Galatasaray'ın son umudu ise İspanya La Liga'nın ertelenme durumu... İspanyol Futbolcular Derneği (AFE) Başkanı Luis Rubiales, Profesyonel Futbol Ligi (LFP) ile aralarında yaşanan anlaşmazlıktan dolayı normalde 20 Ağustos'ta başlaması öngörülen İspanya 1. ve 2. futbol liglerinde 2 hafta greve gitme yönünde karar aldıklarını açıkladı. İspanya La Liga'nın resmi olarak erteleme kararı açıklanırsa; Galatasaray, La Liga'dan dişli bir takımı Türk Telekom Arena'ya getirecek. 
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları